گزارش العالم از نمایشگاه فناوری اطلاعات دمشق با مشارکت شرکت های ایرانی+ویدیو

پنج‌شنبه 25 خرداد 1402
19:28
نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات دمشق با مشارکت 150 برند داخلی و بین المللی در 75 غرفه پذیرای بازدیدکنندگان است. شرکت کنندگان در این نمایشگاه به ویژه ایرانیان محصولات خود را بر اساس نیاز بازار سوریه به نمایش گذاشتند.

العالم - سوریه

حسام زیدان خبرنگار العالم در دمشق گزارش داد که غرفه های نمایشگاه خدمات فناوری جدیدی را ارائه می کنند و دستورالعمل هایی را به بازدیدکنندگان ارائه می دهند که به آنها کمک می نماید اطلاعات را از زیرساخت اطلاعاتی قدیمی به زیرساخت جدید منتقل کنند.
قابل ذکر است که در این نمایشگاه نسل جوان از طریق ارائه پروژه های خود در فرآیند تحول دیجیتال و فناوری های پرداخت الکترونیکی مشارکت نموده است.

این نمایشگاه شاهد عرضه سومین اپراتور فناوری نسل پنجم ارتباطات سلولی و یکی از فناوری های مدرن است که علیرغم محاصره اقتصادی اعمال شده بر دمشق، وارد بخش مخابرات در سوریه خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد