جزئیاتی هولناک از ربودن یک زن مصری در استان مارب یمن+ویدئو

جمعه 26 خرداد 1402
23:07
یک سازمان حقوق بشری جنایت ربودن و شکنجه یک زن مصری و دخترش توسط مقامات استان مارب یمن را فاش کرد.

العالمیمن

سازمان حقوق و آزادی های "انسان" در بیانیه ای اعلام کرد: سحر رجب عبدالمحسن با یک شهروند یمنی ازدواج کرده است و دارای یک دختر پنج ساله به نام سماء است، سحر گفت که 16 دسامبر 2018 در حالی که شش ماهه باردار بود حین سفر از فرودگاه سیئون به استان اب که زادگاه همسرش است، ربوده شد.

این سازمان حقوق بشری خاطرنشان کرد که این زن مصری در طول پنج سال در زندان سازمان امنیت سیاسی در مأرب مورد شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفت و به وی اجازه تماس با خانواده‌اش را ندادند و علیه کودکش سماء نیز مرتکب جنایت شدند زیرا در زندان به دنیا آمد و با مادرش زندگی کرد که نقض حقوق کودکی است.

طبق این بیانیه، این شهروند مصری سرانجام در مه 2023 توانست راهی صنعا شود و پس از آزادی جزئیاتی هولناک از وضع اسف بار زنان در زندانهای سازمان امنیت سیاسی مارب بیان کرد.

سازمان "انسان" در این بیانیه خواستار توقف فوری ربودن اشخاص و دستگیری‌های خودسرانه توسط مقامات مارب و تشکیل کمیته ای برای بررسی این موضوع شد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد