استفاده از مهمات خوشه اي جنايت جنگی اما برای امریکا واوکراین ضروری !

دوشنبه 19 تير 1402
07:43
استفاده از مهمات خوشه اي جنايت جنگی اما برای امریکا واوکراین ضروری !

العالم - تامل

کاخ سفید که زمانی استفاده از بمب‌های خوشه‌ای را جنایت جنگی توصیف کرده بود، با ارسال این مهمات جنجالی به اوکراین موافقت کرده است.

جن ساکی، سخنگوی دولت بایدن ۲۸ فوریه ۲۰۲۲ : استفاده از آن جنایت جنگی است،

جو بایدن، در مصاحبه‌ با شبکه خبری سی‌ان‌ان : ارسال بمب خوشه‌ای به اوکراین «تصمیم سختی» بوده اما کی‌یف به این بمب‌ها نیاز دارد.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی بایدن : اگر روسیه به پیشروی و تصرف بیشتر اراضی اوکراین ادامه دهد، خطر آسیب زیاد به غیرنظامیان وجود دارد؟!.

«کالین کال» معاون سیاسی وزیر دفاع آمریکا : بدترین چیز برای غیرنظامیان در اوکراین این است که روسیه در جنگ پیروز شود. بنابراین مهم است که پیروز نشود.

فیل گیرالدی مقام سابق (سیا): بمب‌های خوشه‌ای که بایدن تصمیم به ارسال آن برای اوکراین دارد، باعث پیروزی کی‌یف در جنگ نمی‌شود. این بمب‌ها ضمن کشتار غیرنظامیان، اراضی کشاورزی اوکراین را برای سال‌ها تخریب خواهد کرد.

بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر، ایالات متحده در سه سال اول جنگ افغانستان بیش از ۱۵۰۰ بمب خوشه ای در این کشور پرتاب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند