ابراز نگرانی سخنگوی وزارت امور خارجه از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین الحلوه در لبنان

پنج‌شنبه 12 مرداد 1402
10:51
ابراز نگرانی سخنگوی وزارت امور خارجه از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین الحلوه در لبنان سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن ابراز نگرانی از بروز درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی عین الحلوه در لبنان از جریان‌ها و ملت فلسطین خواست تمام توان و امکانات خود را برای مبارزه با دشمن اشغالگر صهیونیستی معطوف کنند.

العالم - ایران

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از وقوع و تداوم درگیری‌های مسلحانه در اردوگاه فلسطینی نشین "عین‌الحلوه" در جنوب لبنان که به کشته و زخمی شدن و آوارگی مجدد ده‌ها فلسطینی انجامیده است، ابراز نگرانی کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تاکید بر ضرورت توقف کامل درگیری‌ها در عین‌الحلوه و پای‌بندی همه طرف‌ها به آتش‌بس و آرامش، یادآور شد که صحنه فلسطین بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و انسجام صفوف فلسطینی‌ها است.

کنعانی افزود: ضروری است گروه‌ها، جریان‌ها و ملت فلسطین با حفظ هشیاری، تمام توان و امکانات خود را برای مبارزه با دشمن اشغالگر صهیونیستی که منشأ تمام مشکلات مردم فلسطین و بی‌ثباتی و ناآرامی در منطقه است، معطوف نموده و زمینه را برای محو کامل اشغالگری، بازگشت کلیه آوارگان فلسطینی به وطن خود و تشکیل دولت مستقل و یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شریف در کل سرزمین تاریخی فلسطین فراهم نمایند.

اسامه سعد از نمایندگان پارلمان لبنان از تلاش برای تثبیت آتش بس به شکل دائمی در داخل این اردوگاه خبر داده است.

وی از تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و فلسطین خبر داد و گفت نباید اجازه فتنه افکنی را در داخل اردوگاه‌ها بدهیم، چرا که فقط به نفع رژیم اسرائیل است.

شبکه المیادین اعلام کرد درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه تشدید شده به طوری که دو طرف از سلاحهای سنگین و تیربار علیه یکدیگر استفاده می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

رشد ۹۷ هزار واحدی شاخص بورس در روز اول کاری/نگاه فعالان بازار معطوف به عرضه‌های اولیه این هفته


دریادار سیاری:رمز ایستادگی در برابر دشمن، اراده و مقاومت است


ویتکاف به مسکو رفت


تحلیل روز| شبح جنگ سوم؛ ترامپ در دو راهی "جنگ یا شکست دوباره"


محسنی اژه‌ای در نشست روسای دیوان ‌های عالی بریکس؛ تاکید بر توسعه همکاری ‌های قضایی


اندیشکده بروکینگز: جنگ علیه ایران شکاف راهبردی آمریکا در آسیا را عمیق‌تر کرده است


پیشنهادهای رئیس قوه قضاییه برای ایجاد چارچوب میانجیگری تجاری میان اعضای بریکس


ادعای پرابهام تسلط بر علی الطاهر؛ اسرائیل به ناتوانی در برابر حملات حزب الله اعتراف کرد


انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


رئیس‌جمهور: نظام تعلیم و تربیت حیاتی‌ترین مسئله کشور است