درخواست عربستان از اتباع خود در لبنان

شنبه 14 مرداد 1402
00:17
درخواست عربستان از اتباع خود در لبنان 

سفارت عربستان در لبنان در بیانیه‌ای از شهروندانش خواست فوراً خاک لبنان را ترک کنند.

العالم - عربستان سعودی

سفارت عربستان سعودی در لبنان در بیانیه‌ای از شهروندانش خواست به سرعت خاک لبنان را ترک کنند.

در این بیانیه همچنین از اتباع سعودی خواسته شده از نزدیک شدن به مناطقی که صحنه درگیری‌های مسلحانه است خودداری کنند.

عربستان سعودی در این بیانیه مشخص نکرده خواستار نزدیک نشدن اتباعش به کدام منطقه از لبنان است. این بیانیه بر اهمیت پایبندی به ممنوعیت‌های مسافرتی به لبنان تأکید کرده است.

چند روز پیش از این انگلیس هم هشدار سفر به لبنان صادر کرده و از شهروندانش خواسه بود از هر گونه سفر غیرضروری به منطقه جنوبی لبنان خودداری کنند.

در روزهای گذشته منابع خبری از وقوع درگیری‌های خشونت‌آمیز و مسلحانه در اردوگاه آوارگان فلسطینی «عین الحلوه» در شهر «صیدا» واقع در جنوب لبنان خبر داده بودند. این درگیری‌ها از شنبه شب آغاز شد و چند روز ادامه داشت.

ترور نافرجام «محمود خلیل» ملقب به «ابو قتاده» یکی از فرماندهان گرو‌ه‌ موسوم به «عصبه الانصار» فلسطین در این اردوگاه در شنبه شب پیش، بهانه آغاز این درگیری‌ها شد. این فرمانده امنیتی مجروح شد اما یک پناهجوی فلسطینی به نام «عبد فرهود» از اعضای گروه موسوم به «الشباب المسلم» کشته و شش نفر دیگر از جمله دو کودک زخمی شدند.

در روز یکشنبه (۳۰ جولای)، پس از تیراندازی به سوی خودروی فرمانده امنیت ملی فلسطین در شهر «صیدا» ، درگیری‌های مسلحانه تشدید شد و مناطق «الصفصاف» و «البرکسات» در اردوگاه عین الحلوه، شاهد بیشترین تنش امنیتی بود. معاون فرمانده امنیت ملی در عین الحلوه نیز اعلام کرد: در پی تیراندازی به سوی خودروی حامل سرتیپ «ابواشرف العرموشی» فرمانده امنیت ملی فلسطین از جنبش فتح، وی جانش را از دست داد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است