امیرعبداللهیان: منافع ملی نقطه‌ اتصال رسالت خبرنگاران و دیپلمات‌ها است

سه شنبه 17 مرداد 1402
11:08
امیرعبداللهیان: منافع ملی نقطه‌ اتصال رسالت خبرنگاران و دیپلمات‌ها است وزیر امور خارجه گفت: وقتی در جریان حمله به سرکنسولگری کشورمان در مزارشریف، خون پاک ۸ دیپلمات شهید و شهید محمود صارمی «خبرنگار ایرنا» با یکدیگر عجین شد، ارتباط واژه «همکار» میان خبرنگاران و دیپلمات‌ها جلوه‌ حقیقی‌تری به خود گرفت.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت روز خبرنگار در صفحه رسمی خود در فضای مجازی نوشت: همواره در تعاملاتم با تلاش گران و اصحاب رسانه (به ویژه‌ خبرنگاران محترم) از واژه‌ همکار استفاده می‌کنم؛ زیرا معتقدم دغدغه‌ای به نام منافع ملی و امنیت ملی نقطه‌ اتصال اصلی رسالت خبرنگاران و دیپلمات‌ها است.

وی ادامه داد: وقتی در جریان حمله به سرکنسولگری کشورمان در مزارشریف، خون پاک ۸ دیپلمات شهید و شهید محمود صارمی «خبرنگار ایرنا» با یکدیگر عجین شد، ارتباط واژه «همکار» میان خبرنگاران و دیپلمات‌ها جلوه‌ حقیقی‌تری به خود گرفت.

امیرعبداللهیان افزود: هرزمان که مذاکرات یا نشستی دیپلماتیک در جریان است، خبرنگاران پابه‌پای دیپلمات‌ها و البته با تحمل سختی‌های بیشتر هم‌قدم می‌شوند تا تلاش‌ها برای احقاق حقوق یک کشور و زنده نگه داشتن آرمان‌ها به فرجام رسد.

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان داشت: در روزگارانی که دشمنان کینه‌توز از کوچک‌ترین فرصتی برای ایراد ضربه و عقده‌گشایی علیه ایران عزیزمان غافل نمی‌شوند، لزوم تقویت جایگاه رسانه‌ها یک امر ضروری و با فوریت است. بر همین اساس در ادوار مسئولیت‌هایی که از گذشته تا به امروز داشتم، همواره بر جایگاه والای ارزش کار خبرنگاران و اصحاب رسانه تأکید کردم و در حدود اختیاراتم زمینه‌ را برای ایفای نقش موثرترشان فراهم ساختم.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: در پایان ضمن گرامیداشت یاد شهدای دیپلمات و خبرنگار، روز خبرنگار را به همه‌ همکارانم در اصحاب رسانه تبریک عرض می‌کنم و مایلم تأکید کنم وزارت امور خارجه از افزایش تعاملات با اصحاب رسانه و خبرنگاران با فرش قرمز استقبال می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو