گزارش العالم از نگرانی محافل سیاسی از تحرکات نظامی غیرمعمول نیروهای آمریکایی در عراق

شنبه 28 مرداد 1402
18:13
مدیر شبکه العالم در بغداد با اشاربه به تحرکات نظامی غیر معمول نیروهای آمریکایی در استان های مختلف عراق و پایگاه «عین الاسد»، از نگرانی نمایندگان و محافل سیاسی عراق نسبت به اقدامات واشنگتن خبر داد.

العالم - عراق

«نوید بهروز» مدیر شبکه العالم در بغداد خاطرنشان کرد، کاروان‌های نیروهای آمریکایی در استان‌های مختلف عراق از جمله بصره و صلاح‌الدین، از شمال به سمت اربیل و از غرب به سمت الانبار دیده می‌شوند.

وی افزود: این اقدامات آمریکا باعث نگرانی محافل و نیروهای سیاسی عراق شده است تا جایی که نمایندگان پارلمان عراق به این اقدامات واکنش نشان دادند و با ابراز نگرانی، نسبت به هرگونه اقدام آمریکا که منجر به بی ثباتی امنیتی در عراق، سوریه و به طور کلی در منطقه شود، هشدار دادند.

به رغم ابراز نگرانی محافل سیاسی عراقی، ائتلاف آمریکایی این اقدامات را به عنوان بخشی از جایگزینی معمول نیروها عنوان کرده است.

این اقدامات پس از سفر یک هیأت نظامی عراقی به ریاست وزیر دفاع به واشنگتن صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است