عقب راندن نیروهای قسد از شمال دیرالزور توسط عشایر سوریه

جمعه 10 شهريور 1402
21:54
عقب راندن نیروهای قسد از شمال دیرالزور توسط عشایر سوریه خبرنگار العالم از سوریه گزارش داد نیروهای عشایری پس از بیرون راندن شبه نظامیان دموکراتیک سوریه، کنترل شهر الکبر در حومه شمالی دیرالزور را اعلام کردند.

العالم- سوريه

خبرنگار العالم گفت: نیروهای عشایر، جاده منتهی به میدان نفتی العمر در شرق دیرالزور یکی از مهمترین ایست های شبه نظامیان جدایی طلب قسد را تحت کنترل دارند و آخرین مقر شبه‌نظامیان در شهر حوائج را نیز به تصرف خود درآوردند. خودروهای زرهی و پرچم‌های جدایی‌طلب را سوزاندند و این قبایل تقریباً به طور کامل حومه شرقی دیرالزور را تحت کنترل خود در اوردند.

وی هم چنین از کشته شدن 8 تروریست و زخمی شدن حدود 6 نفر دیگر از نیروهای وابسته به «جبهه النصره» بر اثر آتش ارتش سوریه حین مقابله با تلاش برای نفوذ به محور شهرک الصراف در حومه شمالی لاذقیه سوریه خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم