حکومت نظامی در گابن، «ندونگ سیما» رهبر مخالفان را به عنوان نخست وزیر موقت منصوب کرد

پنج‌شنبه 16 شهريور 1402
22:51
رئیس جمهور انتقالی گابن، ژنرال بریس اولگی نگوما، نخست وزیر سابق و مخالف سرسخت رئیس جمهور مخلوع علی بونگو، بنابر تصمیمات جدید مقامات کودتا در گابن، ریموند ندونگ سیما را به عنوان نخست وزیر موقت منصوب کرد.

العالم - آفریقا

طبق فرمانی که در تلویزیون دولتی گابن قرائت شد، حکومت نظامی به رهبری ژنرال بریس اولگی نگوما، ریموند ندانگ سیما را به عنوان نخست وزیر موقت منصوب کرد.

ندونگ سیما در دوران رئیس‌جمهور مخلوع علی بونگو، بین سال‌های 2014 تا 2012، سمت نخست‌وزیری را بر عهده گرفت، اما به سرعت از دولت کناره‌گیری مرد و دولت سابق را به سوء مدیریت متهم کرد و تا آنجا پیش رفت که به عنوان رقیب بونگو در انتخابات ریاست جمهوری 2016 و 2023 شرکت کرد.

این در حالی است که شورای نظامی اعلام کرد که رئیس جمهور مخلوع علی بونگو پس از برکناری در هفته گذشته در بازداشت خانگی قرار گرفته و اکنون می تواند به یک سفر پزشکی برود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد