درگیری‌های عین الحلوه، توطئه‌ای فراتر از حد تصور

پنج‌شنبه 23 شهريور 1402
13:05
درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه در جنوب لبنان، از سر گرفته شد.

العالم - لبنان

در تازه ترین موج درگیری‌های اردوگاه عین الحلوه بین جنبش فتح و گروه های افراطی در دو محور حطین و جبل الحلیب، دو طرف از سلاح های سنگین و موشک استفاده کردند. برخی موشک های آنها به مناطق مختلفی از شهر صیدا هم اصابت کرد.

برخی محله های صیدا و بزرگراه نوبی و منطقه الغازیه هم از گلوله ها و موشک های سرگردان بی نصیب نماندند؛ از سوی دیگر این اردوگاه صحنه مهاجرت گسترده ساکنان به مناطق اطراف هم بود.

در این درگیری ها 5 نفر کشته شدند که 3 تن از آنها از جنبش فتح بودند. همچنین بیش از 30 نفر هم مجروح شدند. به این ترتیب آمار قربانیان این درگیری ها از زمان آغاز در پنج شنبه شب گذشته، به 16 کشته و بیش از 110 مجروح رسیده است.

اندکی پس از این درگیری ها، نشستی با حضور نجیب میقاتی، رئیس کابینه اداره امور لبنان و عزام احمد، از رهبران جنبش فتح و موسی ابو مرزوق، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با مشارکت کارگروه مشترک فلسطینی در مقر هیئت دولت لبنان برگزار شد.

عزام احمد درباره این نشست گفت: ابتدا درباره تثبیت آتش بس و توقف جنگ و ویرانی و کشتار بی هدف مردم و بازگشت آوارگان به خانه هایشان توافق کردیم. برخی طرف ها هستند که برای ایجاد ناامنی و آشوب تلاش می کنند و این امر نشان می دهد که توطئه ای بزرگتر از حد تصور در حال اجراست.

پیش از این هیئت های فتح و حماس درباره پایبندی به آتش بس در این اردوگاه و توقف همه حملات رسانه ای و تبلیغاتی توافق کرده بودند. اما این توافق با از سرگیری درگیری ها، شکست خورد.

لازم به ذکر است که حماس و جهاد اسلامی هیچ نقشی در این درگیری ها ندارند با این حال اعلام کرده اند که حوادث جاری در اردوگاه عین الحلوه در صیدا فقط به نفع رژیم صهیونیستی است و تأثیر خطرناکی بر امنیت و ثبات لبنان دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد