درخواست بلینکن از علی‌اف برای توقف حملات به قره‌باغ

چهارشنبه 29 شهريور 1402
04:52
درخواست بلینکن از علی‌اف برای توقف حملات به قره‌باغ

وزیر خارجه آمریکا در تماس با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، از این کشور خواست که فوراً به حملات به قره‌باغ پایان داده و تنش‌زدایی کند.

العالم - آمریکا

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه به‌صورت تلفنی با «الهام علی‌اف» ریاست جمهوری آذربایجان گفتگو کرد.

وزارت خارجه آمریکا با اعلام این خبر گفت که موضوع درگیری‌های جدید بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه «قره‌باغ کوهستانی» بحث اصلی تماس تلفنی بلینکن و علی‌اف بود.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «وزیر خارجه [آمریکا] در گفتگو با رئیس جمهوری آذربایجان از باکو خواست که فوراً خصومت‌ها در قره باغ کوهستانی را متوقف کند و تنش‌ها را کاهش دهد».

بر این اساس، بلینکن تاکید کرد که هیچ راه حل نظامی برای مناقشه با ارمنستان در منطقه قره‌باغ وجود نداشته و از همه طرف‌ها خواست تا گفتگوها را برای حل‌وفصل اختلافات باقیمانده بین باکو و ایروان در این منطقه از سر بگیرند.

پیش از این نیز «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه آمریکا درباره وضعیت قره‌باغ کوهستانی پس از حمله جمهوری آذربایجان گفت‌وگو کرده بودند.

شامگاه سه‌شنبه بود که رسانه‌های محلی از شروع دور دوم حملات هوایی و راکتی نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان به مناطق ارمنی‌نشین قره باغ کوهستانی خبر دادند.

وزارت بهداشت قره باغ کوهستانی از ۸۰ زخمی و پنج کشته در ادامه عملیات جمهوری آذربایجان خبر داده است. مقامات جمهوری آذربایجان نیز اعلام کردند که در حمله خمپاره‌ای نیروهای مسلح ارمنستان در «شوشا» یک غیرنظامی کشته شده است.

بامداد چهارشنبه نیز منابع مطلع گفتند که شورای امنیت سازمان ملل به درخواست فرانسه، جلسه‌ای فوق‌العاده برای بررسی درگیری‌های جدید در منطقه قره‌باغ برگزار می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام