گاردین: اوکراین از غرب برای نابودی کارخانه های ساخت پهپاد ایران و سوریه درخواست کرده است

چهارشنبه 5 مهر 1402
20:56
گاردین: اوکراین از غرب برای نابودی کارخانه های ساخت پهپاد ایران و سوریه درخواست کرده است گاردین نوشت: اوکراین از غرب درخواست تسلیحات برای نابودی کارخانه های ساخت پهپاد در ایران و سوریه کرده است.

العالم _ اوکراین

به نوشته روزنامه گاردین انگلیس، اوکراین در سندی 47 صفحه‌ای که ماه اوت به دولت‌های گروه هفت ارسال کرد، خواستار «حملات موشکی به کارخانه‌های ساخت پهپاد در ایران و سوریه و همچنین یک سایت تولید سلاح در روسیه» شده است.

در این سند آمده است: «نیروهای مسلح اوکراین می‌توانند حملات فوق‌الذکر را در صورتی انجام دهند که شرکای (غربی) ابزار لازم را برای حمله فراهم کنند».

مقامات کی‌یف اعلام کردند که بیش از 100 قطعه الکترونیکی تولید شده توسط شرکت های غربی از جمله آلمان، کانادا، هلند، لهستان، ایالات متحده آمریکا و سوئیس در پهپادهای ایرانی شاهد 131 و شاهد 136 یافت شده است.

این در حالی است که مسکو و تهران بارها گزارش‌های مربوط به ارسال هواپیماهای بدون سرنشین ایران به روسیه را رد کرده‌اند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز تأکید کرده است که کشورش «ادعاهای آمریکا در مورد فروش صدها هواپیمای بدون سرنشین ایران به روسیه را رد می‌کند».

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو