افشاگری ریاض علیه دست نشانده های خود در عدن

جمعه 7 مهر 1402
12:25
افشاگری ریاض علیه دست نشانده های خود در عدن کانال خبری الحدث عربستان از فساد گسترده در کابینه «معین عبد الملک»، دولت دست نشانده ریاض در عدن پرده برداشت.

العالم - عربستان سعودی

کانال خبری الحدث عربستان به نقل از منابع یمنی به افشای فساد مالی در کابینه معین عبد الملک به ارزش 20 میلیون دلار مربوط به محموله گندم اهدا شده از سوی لهستان به یمن پرداخت.

منابع آگاه گفتند کابینه عدن نیمی از گندم اهدایی لهستان برای مردم یمن را در ازای انتقال محموله به این کشور به یک تاجر محلی فروخته است.

الحدث به نقل از منابع آگاه ارزش مالی این زد و بند را 20 میلیون دلار ذکر کرده است.

این کانال خبری میزبان یکی از فعالانی بود که از مجموعه ای انواع فساد و رسوایی در کابینه معین پرده برداشت.

حمله یک کانال سعودی به کابینه دست نشانده معین عبد الملک، می تواند تحولی چشمگیر در مواضع عربستان به شمار آید و نشان می دهد که عربستان از این کابینه دست نشانده خود به شدت ناراضی است.

منابع رسانه ای و سیاسی گفتند که تمرکز این کانال سعودی بر رسوایی فساد کابینه عبد الملک، حکایت از خشم و نارضایتی ریاض از این کابینه به خاطر زد و بندهایش با ابوظبی دارد و ریاض به این ترتیب در حال مقدمه چینی برای شانه خالی کردن از این کابینه در راستای توافق های جدید با صنعا برای حل سیاسی بحران یمن است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست