بیانیه حزب‌الله درباره حملات موشکی از لبنان به فلسطین اشغالی

چهارشنبه 19 مهر 1402
08:56
بیانیه حزب‌الله درباره حملات موشکی از لبنان به فلسطین اشغالی حزب الله لبنان عصر امروز سه‌شنبه بیانیه‌ای درباره حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی صادر کرد.

العالم - لبنان

حزب‌الله لبنان در این بیانیه اعلام کرد: مجاهدان ما یک نفربر اسرائیلی از نوع زلدا را در سایت الصدح در غرب شهرک صلحا با دو موشک هدایت شونده هدف قرار دادند و آن را منهدم کردند.

حزب‌الله همچنین اعلام کرد: این حمله در پاسخ به حملات اسرائیل انجام شد که طی آن تعدادی از نقاط دیده بانی ما را هدف قرار داد.

این بیانیه پس از ان صادر شد که منابع خبری لبنان عصر امروز از شلیک ١٢ راکت از جنوب لبنان به سمت اراضی اشغالی خبر دادند.

دو راکت شلیک شده از لبنان به یک نقطه در شهرک صهیونیستی «افیفم» اصابت کرده است.

نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.

با آغاز عملیات و حملات نیروهای مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.

در حملات نظامیان صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری تا این لحظه ۸۳۰ نفر به شهادت رسیدند و ۴ هزار و ۲۵۰ تن دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است