بلینکن دوباره به فلسطین اشغالی سفر می‌کند

چهارشنبه 10 آبان 1402
02:56
بلینکن دوباره به فلسطین اشغالی سفر می‌کند

وزیر خارجه آمریکا برای سومین بار از زمان شروع جنگ غزه، روز جمعه به فلسطین اشغالی می‌رود تا با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار کند.

العالم - آمریکا

رسانه‌های صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش دادند که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا برای سومین بار از زمان شروع جنگ غزه، به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از منابع آمریکایی و صهیونیستی نوشت که سفر بلینکن روز جمعه انجام می‌شود که حین آن قرار است با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس و دیگر مقامات آن دیدار داشته باشد.

شامگاه سه‌شنبه بود که فعالان ضد جنگ آمریکایی هنگام حضور وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه استماع سنا، دست‌های آغشته به خون خود را بالا برده و اعتراض خود را از حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه ابراز داشتند.

حمایت بی چون و چرای آمریکا از رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که وزارت بهداشت فلسطین عصر امروز خبر داد که در جریان بمباران اردوگاه جبالیا، تا این لحظه بیش از ۱۰۰ نفر شهید و بیش از ۳۰۰ نفر هم زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی پیش از این هم، در اواخر مهر ماه گذشته، با بمباران بیمارستان المعمدانی در غزه، فاجعه بزرگی را رقم زد. «اشرف القدره» خبر داد ه بود که در جریان بمباران بیمارستان المعمدانی توسط جنگنده‌های صهیونیستی بیش از ۱۰۰۰ نفر به شهادت رسیده و یا زخمی شده‌اند.

جنبش مقاومت حماس، از روز هفتم اکتبر عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرده است. صهیونیست‌ها در پاسخ اقدام به انجام حملات هوایی سنگین کرده و علیه غزه اعلام محاصره کامل کرده‌اند. عملیات رژیم صهیونیستی در غزه تا کنون به شهادت بیش از هشت هزار نفر از جمله صدها زن و کودک منجر شده است. حملات رژیم صهیونیستی با حمایت همه جانبه آمریکا همراه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو