نشست وزرای خارجه کشورهای عربی و آمریکا در امان

شنبه 13 آبان 1402
01:13
نشست وزرای خارجه کشورهای عربی و آمریکا در امان

سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن از برگزاری نشست پنج کشور عربی و تشکیلات خودگردان فلسطین با وزیر خارجه آمریکا در امان پایتخت اردن درباره غزه خبر داد.

العالم - اردن

«سفیان القضاة» سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن گفت که وزرای خارجه پنج کشور عربی اعم از اردن، مصر، امارات، قطر، عربستان و مصر به اضافه تشکیلات خودگردان فلسطین فردا شنبه نشستی برگزار می‌کنند.

این نشست قرار است در امان پایتخت اردن برگزار شود و طی آن تلاش‌های مربوط به توقف جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و فجایع انسانی ناشی از جنگ بررسی خواهد شد.

به نوشته وبگاه اردنی «عمون»، پس از این نشست قرار است نشست مشترکی نیز با حضور وزرای خارجه کشورهای مذکور با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا برگزار شود و طی آن بر موضع عربی برای توقف فوری جنگ علیه غزه و رساندن کمک‌های انساندوستانه به غزه تأکید خواهد شد.

در همین ارتباط «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به سفر اخیر بلینکن به فلسطین اشغالی گفت که وحشی‌گری رژیم صهیونیستی نتیجه چراغ سبز آمریکاست.

0% ...

آخرین اخبار

«سراب نابودی»؛ پاسخ کوبنده وزارت دفاع به کسانی که قدرت نظامی ایران را دست‌کم گرفته‌اند


رکوردشکنی قیمت گازوئیل در اروپا؛ افزایش بهای سوخت سر به فلک هم کشید!


احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در واکنش به اتهام‌زنی بی‌اساس نخست‌وزیر لندن


تأکید پزشکیان بر نقش کلیدی کارآفرینان در عبور از چالش‌های اقتصادی کشور


تقویت پیوندهای دیپلماتیک؛ عراقچی و همتای ژاپنی بر سر میز گفت‌وگوی تلفنی


افزایش ظرفیت مرز نوردوز؛ ارمنستان پذیرش روزانه ۳۰۰ کامیون ایرانی را تضمین کرد


یازدهمین سالگرد انتفاضه قدس؛ حماس بر تشدید مقاومت در برابر جنایات صهیونیست‌ها تأکید کرد


طلوع غیرت بر تشک آسیا؛طلای غیرمنتظره فرنگی‌کار ایرانی در ناگویا


نخست‌وزیر عراق از آغاز روند ساماندهی سلاح خارج از کنترل دولت خبر داد


گزارش رژیم صهیونیستی از بمباران و حملات به لبنان و غزه/ ماشین کشتار و جنگ افروزی نتانیاهو