قدردانی اسیر آزاد‌شده اسرائیلی از محبت بی‌دریغ مبارزان حماس

سه شنبه 7 آذر 1402
08:03
قدردانی اسیر آزاد‌شده اسرائیلی از محبت بی‌دریغ مبارزان حماس دنیل اسیر آزاد شده اسرائیلی در نامه‌ای از محبت مبارزان حماس نسبت به او و دخترش تشکر کرد؛ این زن اسرائیلی و دخترش دو روز پیش آزاد شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

دنیل که اسیر آزاد شده اسرائیلی که با امیلیا دخترش در اسارت نزد نیروهای مقاومت به سر می برد، در نامه‌ای به مجاهدان حماس از محبت بی‌دریغ آنها تشکر و قدردانی کرد و نوشت:

«خطاب به ژنرال هایی که در هفته های اخیر مرا همراهی کردند؛ به نظر می‌رسد که فردا راه ما از هم جدا می‌شود اما من از صمیم قلب از شما تشکر می‌کنم، برای انسانیت بیش از حد شما که نسبت به دخترم امیلیا نشان دادید.

شما برایش مثل پدر و مادر بودید و هر وقت دلش می خواست به اتاق شما بیاید او را راه می‌دادید. دخترم شما را دوست خود می داند.

سپاس سپاس سپاس بابت ساعاتی که مثل یک پرستار دلسوز از دخترم مراقبت کردید.

ممنونم که با او ​​صبورانه رفتار کردید و شیرینی و میوه و هر چی داشتید به او هم دادید حتی اگر کم بود و به اندازه کافی موجود نبود.

کودکان نباید در اسارت باشند و به لطف شما و رفتار سایر افراد خوبی که در طول مسیر با آنها آشنا شدیم، دخترم در این مدت در غزه خود را همچون یک ملکه دید.

گویی او در مرکز جهان و کانون توجهات قرار گرفته بود و در این مدت ما هرگز فردی از مبارزان یا فرماندهان را ندیدیم مگر این که با او با مهربانی، شفقت و محبت رفتار کردند.

من تا ابد اسیر محبت شما هستم.

من رفتار محبت آمیز شما را هرگز فراموش نمی کنم. شما در اینجا با وجود شرایط دشواری که به تنهایی با آن دست و پنجه نرم می‌کردید و خسارات سختی که در غزه متحمل شدید، به ما محبت کردید.

ای کاش در این دنیا می توانستیم دوستان خوبی باشیم.

برای همه شما آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

سلامتی و عشق تقدیم شما و فرزندان خانواده‌تان

سپاس بی کران»

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: جمهوری اسلامی ایران منادی وحدت و تقریب در جهان اسلام است


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی