چاقوکشی در نزدیکی «برج ایفل» فرانسه؛ ۳ نفر کشته و زخمی شدند

يکشنبه 12 آذر 1402
09:53
چاقوکشی در نزدیکی «برج ایفل» فرانسه؛ ۳ نفر کشته و زخمی شدند مقامات و رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند در پی چاقوکشی مردی ۲۶ ساله در نزدیکی برج ایفل در پاریس یک نفر کشته و دو نفر دیگر نیز زخمی شدند.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، جرالد دارونین، وزیر کشور فرانسه اعلا کرد که در پی حمله یک مرد به گردشگران در مرکز پاریس در نزدیکی برج ایفل، یک نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

دارونین به خبرنگاران گفت که پلیس به سرعت مرد ۲۶ ساله فرانسوی را با استفاده از تفنگ شوکر تازر دستگیر کرد.

وزیر کشور فرانسه در ادامه مدعی شد که «فرد مظنون در سال ۲۰۱۶ به دلیل برنامه ریزی برای حمله دیگری به چهار سال زندان محکوم شده بود و در لیست نظارت سرویس های امنیتی فرانسه قرار داشت و همچنین به دلیل داشتن اختلالات روانی شناخته شده بود.»

آن‌گونه که پلیس فرانسه اعلام کرده این حادثه شامگاه شنبه حوالی ساعت ۱۹۰۰ به وقت گرینویچ زمانی رخ داد که مرد بازداشت‌شده با چاقو به یک زوج گردشگر در چند قدمی برج ایفل حمله کرد و یک تبعه آلمانی را نیز مجروح کرد. سپس توسط پلیس تعقیب شد و قبل از دستگیری به دو نفر دیگر با چکش حمله کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم