۳۰ شهید در بمباران یک ساختمان مسکونی در مرکز غزه

سه شنبه 14 آذر 1402
20:14
۳۰ شهید در بمباران یک ساختمان مسکونی در مرکز غزه رژیم صهیونیستی در تاز‌ه‌ترین جنایت علیه مردم بی‌دفاع فلسطین، یک ساختمان مسکونی در دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه را بمباران کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های عربی از شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر در بمباران یک ساختمان مسکونی در ورودی دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه خبر دادند.

دو ماه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه می‌گذرد و تاکنون در این حملات بیش از ۱۵ هزار فلسطینی شهید و ۴۱۳۱۶ نفر نیز زخمی شده‌اند.

بر اساس آمار اولیه حدود ۳۰ نفر در بمباران ساختمان مسکونی در دیرالبلح به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آن‌ها کودکانی هستند بر اثر شدت حملات پیکرهایشان تکه تکه شده است.

در همین ارتباط «جیمز اِلدِر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در نوار غزه بار دیگر درباره فاجعه انسانی در این منطقه و شرایط بحرانی کودکان فلسطینی هشدار داد.

الدر امروز (سه‌شنبه) در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «در داخل غزه شرایط بسیار سختی برای کمک‌رسانی وجود دارد. شدت بمباران مانع از ارائه کمک‌های بشردوستانه در داخل غزه است».

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان