آکسفام: وتوی قطعنامه آتش بس از سوی آمریکا میخ دیگری بر تابوت اعتبار این کشور بوده است

شنبه 18 آذر 1402
08:22
آکسفام: وتوی قطعنامه آتش بس از سوی آمریکا میخ دیگری بر تابوت اعتبار این کشور بوده است سازمان بین‌المللی امدادرسانی آکسفام از وتوی آمریکا بر قطعنامه پیشنهادی امارات در مورد آتش‌بس در غزه انتقاد کرد و آن را «میخ دیگری بر تابوت اعتبار ایالات متحده در امور حقوق بشری» خواند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش سی.ان.ان، ابی مکسمن رئیس و مدیرعامل «آکسفام آمریکا» بامداد شنبه در بیانیه‌ای گفت: امروز دولت بایدن فرصت دیگری را برای عمل به ادعای خود درباره حمایت از حقوق بشر و نظم بین‌المللی مبتنی بر قانون از دست داد.

وی افزود: دنیا برای پایان دادن کشتار جمعی وحشتناک در غزه و تمرکز بر آزادی اسرا و کمک به فلسطینی‌ها برای احیای زندگی خود آماده است.

قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی در نشست جمعه شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شد که از ۱۵ عضو شورای امنیت ۱۳ عضو رای موافق، یک عضو یعنی ایالات متحده آمریکا رای مخالف و انگلیس دیگر عضو این شورای رای ممتنع دادند.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند