خبرنگار العالم در غزه: درگیری ها در منطقه الشجاعیه همچنان ادامه دارد

جمعه 1 دی 1402
12:04
خبرنگار العالم ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر تحت کنترل درآوردن منطقه الشجاعیه را رد و تاکید کرد که این منطقه هنوز شاهد درگیری های شدیدی میان نیروهای اشغالگر و مقاومت فلسطین است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

احمد سهمود خبرنگار العالم در غزه با اشاره به اینکه در منطقه جبالیا نیز درگیری هایی جریان دارد و تعدادی از پرسنل هلال احمر در مرکز درمانی الشفا محاصره شده اند، تاکید کرد: توپخانه رژیم اشغالگر ساختمان مرکز جراحی های تخصصی در بیمارستان الشفا را هدف قرار داد که به شهادت ۳۰ تن منجر شده است.

وی افزود: بمباران رژیم صهیونیستی در تمامی نقاط غزه بی وقفه ادامه دارد.

پدر یک کودک شهید نیز طی گفتگو با خبرنگار العالم گفت:‌ کودک مجروحم را از زیر آوار خانه در الشجاعیه بیرون آوردم و به بیمارستان منتقل کردم که از ساده ترین امکانات نیز محروم بود.

وی با بیان اینکه فرزنش به علت کمبود غذا و دارو به شهادت رسید، از دولت های عربی خواست دست کم کفن برای شهدای غزه ارسال کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم