رایزنی امیرعبداللهیان و همتای ارمنستانی در ایروان

چهارشنبه 6 دی 1402
13:58
رایزنی امیرعبداللهیان و همتای ارمنستانی در ایروان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اولین دیدارش با مقامات ارمنستانی پس از ورود به ایروان با آرارات میرزویان وزیر خارجه این کشور ملاقات کرد و به گفت‌وگو نشست.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی و برای دومین بار پس از تصدی این سمت ظهر امروز (چهارشنبه) ششم دی ماه وارد ایروان پایتخت جمهوری ارمنستان شد، بلافاصله پس از ورود به ایروان با حضور در محل وزارت خارجه ارمنستان با وزیر خارجه این کشور آرارات میرزویان دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

مناسبات دوجانبه در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و تحولات جاری در قفقاز جنوبی در چارچوب فرمت ۳+۳ از جمله محورهای گفت‌وگو در این دیدار خواهد بود.

علیرضا بیکدلی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه و آرا شاوردیان نماینده اقلیت ارامنه شمال کشور در مجلس شورای اسلامی نیز امیرعبداللهیان را در این سفر همراهی می‌کنند.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که شب گذشته سخنگوی کرملین اعلام کرد که ارمنستان و جمهوری آذربایجان آماده نهایی کردن پیمان صلح هستند و رئیس دستگاه دیپلماسی هم در تماس تلفنی با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان ضمن استقبال از این روند، گفت که ایران به تلاش‌های خود برای حصول صلح پایدار بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان ادامه می‌دهد و از سفرش به ایراون خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند