خبر فوری:

درخواست وزارت خارجه آمریکا از کره شمالی

شنبه 16 دی 1402
01:37
درخواست وزارت خارجه آمریکا از کره شمالی 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه گفت: ما از کره شمالی می‌خواهیم که از اقدامات بی‌ثبات‌کننده و تحریک‌ آمیز خودداری کرده و به دیپلماسی بازگردد.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، متیو میلر افزود: ما مشخصا از کره شمالی می‌خواهیم که به مذاکرات درباره مدیریت ریسک‌های نظامی و ایجاد صلح پایدار در شبه‌جزیره کره ملحق شود.

وی مدعی شد: ما بارها تصریح کرده‌ایم که نیات خصمانه‌ای در قبال کره شمالی نداریم.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی سه بار با دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا دیدار کرد اما از گفت‌وگو با دولت جو بایدن رئیس جمهوری فعلی ایالات متحده خودداری کرده است.

ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد که پیونگ یانگ روز جمعه حدود ۲۰۰ گلوله توپخانه‌ای را از آب‌های سواحل غربی خود شلیک کرده است. دولت کره جنوبی از شهروندان خود در جزیره غربی یون پیونگ دستور داده تا خانه‌های خود را ترک کنند.

این گلوله‌ها به منطقه حائل دریایی در شمال «خط مرزی شمالی» یعنی مرز دریایی ۲ کره شلیک شده‌اند. این منطقه حائل در توافقنامه نظامی بین این ۲ کشور در ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۸ برای کاهش تنش‌های مرزی تعیین شد.

سئول ماه نوامبر در اعتراض به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره جاسوسی نظامی پیونگ یانگ این قرارداد را به حالت تعلیق درآورد و پس از آن کره شمالی نیز این توافقنامه را لغو کرد.

رهبر کره شمالی اخیرا روابط بین ۲ کره‌ را «روابط ۲ کشور متخاصم با یکدیگر» نامید و افزایش آمادگی‌ها برای «سرکوب کل قلمرو کره جنوبی» را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

نماهنگ | عهد عزت


نماهنگ | این صدای سیدحسن نصرالله است


برگزاری دومین سالگرد شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در «دير قانون»


نخست‌وزیر قطر: نتانیاهو بزرگ‌ترین مانع پیشرفت طرح صلح غزه است


پایان هژمونی آمریکا در خاورمیانه؛ چه کسانی خلأ قدرت را پر می‌کنند؟


شاهکار کمانداران ریکرو در ناگویا؛ تیم ایران با شکست ژاپن به نیمه‌نهایی صعود کرد


سید مقاومت؛ دو سال از آسمانی شدن تا جاودانگی


سید مقاومت؛ از جنوب لبنان تا قلب جهان اسلام


برنامه والزیتون؛ زنان فعال در حوزه مقاومت


نماهنگ | سید عزیز ما