خبر فوری:

فرمانده صهیونیست: حمله به شهرک‎‌نشینان در 7 اکتبر کار ما بود!

دوشنبه 25 دی 1402
20:01
یک فرمانده ارتش اشغالگر اعتراف کرد که تانک های ارتش روز 7 اکتبر به شهرک‌نشینانی که داخل یک خانه گروگان گرفته شده بودند آتش گشودند و آنها را به قتل رساندند.

العالم _ فلسطین اشغالی

فرمانده یگان جستجو و نجات در ارتش رژیم اشغالگر اعتراف کرد که این تانک های ارتش اسرائیل بودند که روز 7 اکتبر به شهرک نشینان داخل یک خانه آتش گشودند و آنها را سوزاندند.

این فرمانده صهیونیست در ویدئوی منتشر شده می گوید: تانک های ما به آنان حمله کردند و به سمت آنان آتش گشودند! آری آری! در این خانه ما 15 جسد سوخته از جمله 8 کودک شیرخواره پیدا کردیم. زیرا آنان داخل این خانه گروگان گرفته شده بودند و ما باید اوضاع را تحت کنترل درمی آوردیم و این امر بدون استفاده از تانکها امکان پذیر نبود.

این در حالی است که رسانه‌های اسرائیلی پس از حملات 7 اکتبر این گونه تبلیغ می کردند که مبارزان حماس این افراد را داخل خانه به قتل رسانده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست