حمله نظامیان صهیونیست به 2 روستا در غرب رام الله و نابلس

جمعه 29 دی 1402
11:04
حمله نظامیان صهیونیست به 2 روستا در غرب رام الله و نابلس نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز (جمعه) با حمله به دو روستای "بدرس" و"قبيا" در غرب رام الله و شهرک "طمون" در جنوب طوباس در کرانه باختری فلسطین، شماری را بازداشت کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی وفا به نقل از منابع محلی گزارش داد: نظامیان رژیم صهیونیستی با چند دستگاه خودرو به دو روستا حمله کرده و با ورود به منازل شهروندان، تعدادی را بازداشت کردند.

نظامیان این رژیم، صبح امروز (جمعه) دو جوان را در روستای طمون در جنوب طوباس نیز بازداشت کردند.

کمال بنی عوده، مدیر باشگاه اسرا گفت: نظامیان صهیونیست یک جوان ۲۳ ساله به نام عبد الرحیم ابراهیم و یک شهروند ۴۴ ساله به نام وائل بنی عوده را پس از حمله به منزل شان بازداشت کردند. گفتنی است بنی عوده ۳ برادر دیگر هم دارد که در بازداشت به سر می برند.

منابع آگاه گفتند نظامیان صهیونیست به چند خانه در این شهرک حمله کرده و تک تیراندازان خود را در چند نقطه مستقر کردند.

به گفته منابع یادشده به دنبال یورش نظامیان صهیونیست جوانان فلسطینی با آنها درگیر شده و اقدام به آتش زدن لاستیک های خودرو در خیابان کردند. درگیری ها همچنان ادامه دارد اما آماری از تعداد مجروحان در دست نیست.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...