صنعا: آمریکا اولین تهدیدکننده کشتیرانی در دریای سرخ است

دوشنبه 16 بهمن 1402
14:52
صنعا: آمریکا اولین تهدیدکننده کشتیرانی در دریای سرخ است وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن با تاکید بر اینکه آمریکا اولین و تنها تهدیدکننده امنیت کشتیرانی است، از موضع عربستان در خصوص دریای سرخ تمجید کرد.

العالم - یمن

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که کشتیرانی در دریای سرخ برای ما مهم است و بارها تاکید کردیم که کشتیرانی در این منطقه در امنیت کامل است.

وزارت خارجه یمن اضافه کرد که آمریکا اولین و تنها تهدیدکننده کشتیرانی است و این کشور بود که فضای دریای سرخ را نظامی کرد.

این وزارتخانه تاکید کرد: به هیچ وجه نمی‌توانیم در برابر تجاوزها به کشورمان سکوت کنیم و این امر بر موضع ما در حمایت از غزه و فلسطین تاثیر نخواهد گذاشت.

شبکه المیادین همچنین به نقل از «حسین العزی» معاون وزیر خارجه یمن افزود: از موضع شجاعانه عربستان در خصوص مساله دریای سرخ تمجید می‌کنیم.

العزی همچنین بر لزوم حمایت از تحرکات و جنبش‌های مخالف در آمریکا و انگلیس در راستای مخالفت با رویکرد خصمانه آن‌ها علیه منطقه تاکید کرد.

این مقام یمنی همچنین از طرف‌هایی که از اقدامات یمن در دریای سرخ حمایت کردند، تقدیر و تشکر کرد.

«محمد البخیتی» عضو ارشد جنبش انصارالله یمن امروز با اشاره به بیانیه آمریکا و انگلیس مبنی بر این که حملات اخیر تنها از سوی این دو کشور انجام شده، آن را نشانه شکست ائتلاف غربی توصیف کرد.

وی افزود: اگر آتش جنگ منطقه ای افروخته شود، به معنای پایان هیمنه آمریکا در منطقه خواهد بود.

منابع خبری بامداد روز دوشنبه اعلام کردند که جنگنده های آمریکا و انگلیس بار دیگر به مناطق مختلف یمن حمله کردند.

این حمله ساعاتی پس از آن انجام می‌شود که «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس در پیامی بر همکاری و مشارکت با آمریکا در حملات و تجاوز به خاک یمن تاکید کرده بود.

به گزارش ایرنا، آمریکا و انگلیس شامگاه شنبه (۱۴ بهمن ماه) نیز در بیانیه ای مشترک ادعا کردند که نیروهای آنها به ۳۶ موضع انصارالله در ۱۳ نقطه در یمن حمله کرده‌اند.

آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دیماه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو