رد ادعای پنتاگون با افشای حقایقی تازه از پایگاه آمریکایی برج 22 در اردن

شنبه 21 بهمن 1402
12:28
رد ادعای پنتاگون با افشای حقایقی تازه از پایگاه آمریکایی برج 22 در اردن یک سایت آمریکایی با رد ادعای پنتاگون در باره پایگاه آمریکایی "برج 22" در اردن که چندی پیش هدف حمله گروه های مقاومت قرار گرفت، فاش کرد که این پایگاه مرکز تجهیز نیروهای عملیات ویژه و پایگاه پهپادهای آمریکایی بوده است.

العالم - اردن

بنابر این گزارش، سایت آمریکایی "اینترسپت" فاش کرد پایگاه آمریکایی "برج 22" که پیشتر مورد حمله قرار گرفته و طی آن 3 آمریکایی کشته و ده ها نفر دیگر مجروح شده بودند، در واقع پایگاه پشتیبانی لجستیک نبوده بلکه مرکز تجهیز نیروهای عملیات ویژه و پایگاه پهپادهای آمریکایی بوده است.

به گفته اینترسپت این پایگاه آمریکایی در اردن که مورد حمله قرار گرفت "بر خلاف ادعای پنتاگون، پایگاه پشتیبانی لجستیک نیست".

این وب سایت به نقل از دو منبع نظامی آمریکایی فاش کرد: "برج 22، پایگاه پهپادهایی است که در عملیات شناسایی دوربرد برای حمله به عناصر مسلح در سوریه و عراق استفاده می شوند".

طبق گزارشی که این وب سایت منتشر کرده است "این پایگاه، مرکزی برای تجهیز نیروهای عملیات ویژه و مرکزی برای امداد هوایی است".

در این گزارش به نقل از دو خلبان نیروی هوایی آمریکا آمده است که توصیف برج 22 به عنوان پایگاه پشتیبانی لجستیک، "یک ادعای بی پایه و اساس" است. آنها فاش کردند که "پشتیبانی لجستیک، تنها یک بخش کوچک و جزئی از مأموریت های این پایگاه است".

آنها خاطرنشان کردند که برج 22، اطلاعات تجسسی در اختیار دیگر پایگاه های هوایی آمریکا در اردن مثل پایگاه موفق السلطی قرار می دهد.

طبق عکس های ماهواره ای، پایگاه برج 22، در داخل خاک اردن و نزدیک اردوگاه آوارگان سوری "الرکبان" واقع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد