سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از جنگ غزه برای شهرک‌سازی در قدس

دوشنبه 23 بهمن 1402
18:58
سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از جنگ غزه برای شهرک‌سازی در قدس رژیم اشغالگر از سرگرم شدن فلسطین و جهان به جنگ غزه و پیامدهای آن، برای اجرای طرح و برنامه های شهرک سازی با سرعت هرچه بیشتر استفاده می کند و از ابتدای تجاوزگری به غزه تاکنون چهار طرح شوم خود را در بخش هایی از قدس اشغالی اجرا کرده است.

العالم-فلسطین اشغالی

روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشت: رژیم اسرائیل در تلاش است یک مجموعه شهرک با گنجایش 650 واحد مسکونی به نام «توفی راحیل» در چند متری منازل ام طوبا در جنوب شرقی قدس اشغالی احداث کند.

این روزنامه افزود: تنها دو روز بعد از عملیات توفان الاقصی کمیته شهرک سازی در قدس اشغالی طرح توسعه شهرک سازی از طریق ایجاد شهرک یهودی جدید به نام «کدمات تسیون» در منطقه راس العمود را تصویب کرد.

این روزنامه خاطرنشان کرد که این تنها ابتدای کار بود و از ابتدای طوفان الاقصی تاکنون «اسرائیل» تمام توان خود را برای پیشبرد طرح های شهرک سازی در مناطق فلسطینی به کار گرفته است.

به نوشته این روزنامه، وزارت دادگستری «اسرائیل» طرف اصلی طرح های شهرک سازی است.

این روزنامه خاطرنشان کرد که براساس اسناد موجود از 7 اکتبر تاکنون کمیته های برنامه ریزی ساخت و ساز اسرائیل 17 طرح تفصیلی شهرک سازی در قدس اشغالی با گنجایش 8434 واحد مسکونی را ارائه کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام جزئیات تمهیدات ترافیکی رزمایش ۳۱۳ هزار نفری جانفدایان


مشارکت ۳۱ میلیون ایرانی در پویش «جان فدا»؛ سهم ۶۸ درصدی آقایان و ۳۲ درصدی بانوان


سخنگوی ارتش: دوران ابرقدرتی آمریکا به پایان رسید؛ جهان در مسیر نظم «پساآمریکایی»


فرمانده کل سپاه: وحدت ملی و اقتدار دفاعی، محور شکست دشمن در جنگ ترکیبی است


چین بر گسترش همکاری با تهران تاکید کرد/ حمایت پکن از ایجاد معماری امنیتی جدید در منطقه


رایزنی وزرای دفاع آمریکا و آلمان برای تقویت صنایع تسلیحاتی متحدان


اعتراض اهالی روستاهای اشغالی لبنان به عملکرد دولت؛ کار نمایشی نمی خواهیم


گزارش العالم از بازگشایی مدارس در جنوب لبنان؛ زندگی در میان ویرانی های حملات دشمن جریان دارد + ویدئو


ضرب‌شست کنگره به ترامپ؛ دولت اجازه تداوم جنگ با ایران را ندارد


پیام ویژه وزیر امور خارجه ایران به دولت نیجر؛ تلاش برای تقویت مناسبات دیپلماتیک