درخواست حماس برای محاکمه رژیم اسرائیل بابت جنایت دیر البلح

جمعه 4 اسفند 1402
11:57
درخواست حماس برای محاکمه رژیم اسرائیل بابت جنایت دیر البلح جنبش مقاومت اسلامی "حماس" مراکز حقوق بشر در مناطق مختلف جهان را به تهیه اسناد و مدارک از جنایت های رژیم اسرائیل در باریکه غزه به منظور محاکمه سران نازی و جنایتکار صهیونیست فرا خواند.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش حماس امروز (جمعه) در بیانیه ای اعلام کرد: دشمن نازی صهیونیست به اقدام جنایتکارانه خود در بمباران منازل شهروندان فلسطینی در باریکه غزه ادامه می دهد که آخرین آن ، بمباران یک منطقه ی مسکونی در شهر دیرالبلح در عصر روز پنجشنبه بود که به شهادت ۴۰ نفر که همگی زن، کودک و غیرنظامی بودند ، منجر شد.

حماس افزود : ادامه این جنایت ها به منزله اصرار دشمن صهیونیست بر نسل‌کشی در غزه و پاکسازی نژادی ملت فلسطین است.

حماس همچنین تاکید کرد : ادامه این جنایت ها، در واقع پاسخی عملی به تصمیمات اتخاذ شده علیه این رژیم در دیوان دادگستری بین‌المللی در لاهه است تا به جامعه بین‌الملل تاکید کند که این رژیم سرکش است و به قوانین و ارزش‌های انسانی اهمیتی نمی‌دهد.

حماس از مراکز و نهادهای حقوق بشر در سراسر جهان خواست تا به مستند سازی جنایت های مستمر رژیم ارتش اشغالگر جنایتکار اقدام کرده تا از ارزش های انسانی که اشغالگران با چراغ سبز دولت بایدن آنرا زیر پا می گذارند، محافظت کنند و سران نازی این رژیم به دلیل کشتار هولناک کودکان و غیرنظامیان بی دفاع محاکمه شوند.

0% ...

آخرین اخبار

رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم


زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند/ اعزام 2 تیم ارزیاب به منطقه


رژیم صهیونیستی از ترس ترور استفاده از پهپادهای شخصی را ممنوع کرد


کسب ۸ مدال جهانی توسط تیم‌های المپیاد زیست‌شناسی و شیمی ایران


بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی توسط علما و طلاب غیر‌‌‌ایرانی برگزار شد


نیویورک تایمز جزئیات حملات ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن را فاش کرد


سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم


دو پایگاه آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش


سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"