ضرر بیش از نیمی از صادرکنندگان انگلیس از حملات در دریای سرخ

سه شنبه 8 اسفند 1402
01:53
ضرر بیش از نیمی از صادرکنندگان انگلیس از حملات در دریای سرخ اتاق‌ بازرگانی انگلیس اعلام کرد بیش از نیمی از خرده‌فروشان و صادرکنندگان این کشور تحت تأثیر حملات در دریای سرخ قرار گرفته و متضرر شده‌اند.

العالم-اروپا

اتاق‌ بازرگانی انگلیس دوشنبه شب با اشاره به خسارات مالی وارده به کشتی‌های تجاری انگلیسی در اثر حملات یمن در دریای سرخ اذعان کرد شرکت‌ها با تأخیر ۴ هفته‌ای تحویل، مشکلات جریان وجود نقد و کمبود قطعات یدکی مواجه هستند.

در بیانیه اتاق‌ بازرگانی انگلیس که دوشنبه شب صادر شده است، تأکید شده که بیش از نیمی از خرده فروشان و صادرکنندگان انگلیس، تحت تأثیر حملات در دریای سرخ قرار گرفته‌اند.

در ادامه بیانیه آمده که هزینه‌های حمل و نقل کانتینری برای برخی شرکت‌های انگلیسی، ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.

نیروهای مسلح یمن همواره بر حمایت خود از مردم فلسطین در غزه تأکید و اعلام کردند حملاتشان در دریای سرخ، باب المندب و خلیج عدن علیه کشتی‌های صهیونیستی و کشتی‌های خارجی مرتبط با رژیم صهیونیستی تا زمان توقف جنگ غزه ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است