گزارش العالم از هلی‌برن کمک‌ها به غزه؛ طنزی برای سرپوش گذاشتن به جنایتی بزرگ‌تر

چهارشنبه 9 اسفند 1402
15:05
هلی‌برن کمک‌ها به باریکه غزه از سوی مصر و اردن که به صورت محدود و نامنظم انجام شده است، هیچگاه پاسخگوی نیازهای دو میلیون فلسطینی نیست.

العالم- فلسطین اشغالی

خبرنگار شبکه خبری العالم در دیرالبلج واقع در باریکه غزه گزارش داد: اولین محموله کمک‌ها در دریای غزه افتاد و بلافاصله، برخی از ماهیگیران توانستند آنها را از دریا بیرون بکشند.

بنابر این گزارش، کمک‌های پرتاب‌شده از هواپیما شامل سوخت، گاز و دارو نبوده بلکه صرفا مواد غذایی بود و از سوی دیگر این کمک‌های محدود پاسخگوی نیازهای آوارگان فلسطینی که روزانه فقط یک وعده غذایی دارند، نیست.

طبق این گزارش، کمک‌های غذایی پرتاب‌شده از طریق هوایی (هلی برن) برای فلسطینیان در سطح محدودی میان نیازمندان توزیع شده است. در حالی‌که مردم در این باریکه به صدها کامیون کمک نیاز دارند زیرا بیشتر آنها فقط می توانند روزانه یک وعده غذا بخورند.

بنابر این گزارش، مصر و اردن در تلاش برای سرپوش گذاشتن به جنایت بزرگ‌تری که رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین مرتکب می‌شود، اقدام به هلی‌برن کمک‌های غذایی به برخی مناطق در غزه کرده‌اند در حالی‌که صهیونیست‌ها اجازه ورود هرگونه کمک‌های زمینی یا دریایی سازمان ملل به این مناطق را نمی‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا