ادامه حملات هوایی آمریکا و انگلیس به غرب یمن

پنج‌شنبه 10 اسفند 1402
21:23
ادامه حملات هوایی آمریکا و انگلیس به غرب یمن
ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس شامگاه پنجشنبه مجددا مناطقی از شمال استان الحدیده واقع در غرب یمن را هدف قرار داد.

العالم - یمن

آمریکا و انگلیس شامگاه پنجشنبه در چهار نوبت، دو منطقه «راس‌عیسی» و «الکویزی» در استان الحدیده واقع در غرب یمن را بمباران کردند.

در همین رابطه، شبکه المسیره گزارش داد جنگنده‌های آمریکا و انگلیس دو بار منطقه «رأس عیسی» و دو بار منطقه «الکویزی» را هدف حمله قرار دادند.

منطقه راس عیسی در روزهای اخیر هدف چندین حمله هوایی دیگر این نیروهای متجاوز قرار گرفته است.

آمریکا و انگلیس به بهانه حفاظت از امنیت کشتیرانی در دریای سرخ، طی چند روز اخیر بارها مواضع ارتش یمن را مورد حمله قرار داده‌اند.

ارتش یمن اعلام کرده، تا زمان توقف جنگ غزه و لغو محاصره این باریکه، در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین، همچنان به حملات خود علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ ادامه می‌دهد.

سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز (پنجشنبه) خود اعلام کرد در عملیات‌های نیروهای مسلح یمن در حمایت از غزه، تاکنون ۵۴ کشتی هدف قرار گرفته است.

وی در پایان این سخنرانی تأکید کرد «حملات آمریکا و انگلیس به هیچ وجه بر توان نظامی ما تأثیری نداشت و برعکس، مسیر تشدید و توسعه ادامه دارد و عملیات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ موثرتر ادامه و گسترش خواهد یافت».

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان


یمن؛ اصابت مهاجران آفریقایی بر اثر تیراندازی مرزبانان سعودی پس از بازداشت آنان در صعده + فیلم


جمهوری اسلامی ایران دوباره قهرمان المپیاد نجوم و اخترفیزیک شد


بمباران مجدد صنعاء توسط جنگنده‌های سعودی


ماهواره پارس ۲، در برنامه پرتاب قرار گرفته است


حادثه دریایی در تنگه هرمز