"آتلانتیک": بازدارندگی عملیات یمن تقریبا غیرممکن شده است/ الحوثی "چه گوارای" عصر حاضر است

چهارشنبه 16 اسفند 1402
08:32
یک نشریه آمریکایی نوشته است ایجاد بازدارندگی مقابل نیروهای یمنی که دست به عملیات دریایی علیه رژیم «اسرائیل» می‌زنند، تقریبا غیرممکن شده است.

العالم- یمن

به گزارش العالم، نشریه آتلانتیک نوشت: از زمانی‌که نیروهای مسلح یمن به منظور اعلام همبستگی با ملت فلسطین و دفاع از باریکه غزه، حملات به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را آغاز کرده اند، "عبدالملک الحوثی" رهبر انصارالله یمن "چه‌بسا به محبوب‌ترین شخصیت عمومی در خاورمیانه تبدیل شده باشد".

آتلانتیک نوشت: الحوثی را به "چه‌ گوارا" شبیه می‌کنند و با او مانند چه گوارای عصر حاضر رفتار می‌کنند و تصاویر و سخنرانی‌های او را در شبکه‌های اجتماعی هر ۵ قاره به اشتراک می گذارند.

این نشریه در ادامه نوشت: عملیات یمنی‌ها شکافی در اقتصاد جهانی ایجاد کرده اگر چه هنوز ارزیابی پیامدهای حملات یمنی‌ها دشوار است، همچنان‌ که عملیات نیروهای مسلح( یمن)، جنبش انصارالله را "نزد جوانان عرب و مسلمانی که آرمان فلسطین را اولویت خود قرار داده‌اند، به قهرمان تبدیل کرده است".

این نشریه آمریکایی در پایان متذکر شده است که تجاوز ائتلاف آمریکایی- انگلیسی، نیروهای مسلح یمن را از( ادامه) عملیاتشان دلسرد نکرده است.

طبق این گزارش، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، روز گذشته بار دیگر تأکید کرد تا زمانی که جنگ علیه غزه و محاصره آن پایان نیابد، عملیات‌های ما در دریای سرخ، دریای عرب، خلیج عدن و تنگه باب المندب ادامه خواهد داشت و افزایش خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی