"آتلانتیک": بازدارندگی عملیات یمن تقریبا غیرممکن شده است/ الحوثی "چه گوارای" عصر حاضر است

چهارشنبه 16 اسفند 1402
08:32
یک نشریه آمریکایی نوشته است ایجاد بازدارندگی مقابل نیروهای یمنی که دست به عملیات دریایی علیه رژیم «اسرائیل» می‌زنند، تقریبا غیرممکن شده است.

العالم- یمن

به گزارش العالم، نشریه آتلانتیک نوشت: از زمانی‌که نیروهای مسلح یمن به منظور اعلام همبستگی با ملت فلسطین و دفاع از باریکه غزه، حملات به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را آغاز کرده اند، "عبدالملک الحوثی" رهبر انصارالله یمن "چه‌بسا به محبوب‌ترین شخصیت عمومی در خاورمیانه تبدیل شده باشد".

آتلانتیک نوشت: الحوثی را به "چه‌ گوارا" شبیه می‌کنند و با او مانند چه گوارای عصر حاضر رفتار می‌کنند و تصاویر و سخنرانی‌های او را در شبکه‌های اجتماعی هر ۵ قاره به اشتراک می گذارند.

این نشریه در ادامه نوشت: عملیات یمنی‌ها شکافی در اقتصاد جهانی ایجاد کرده اگر چه هنوز ارزیابی پیامدهای حملات یمنی‌ها دشوار است، همچنان‌ که عملیات نیروهای مسلح( یمن)، جنبش انصارالله را "نزد جوانان عرب و مسلمانی که آرمان فلسطین را اولویت خود قرار داده‌اند، به قهرمان تبدیل کرده است".

این نشریه آمریکایی در پایان متذکر شده است که تجاوز ائتلاف آمریکایی- انگلیسی، نیروهای مسلح یمن را از( ادامه) عملیاتشان دلسرد نکرده است.

طبق این گزارش، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، روز گذشته بار دیگر تأکید کرد تا زمانی که جنگ علیه غزه و محاصره آن پایان نیابد، عملیات‌های ما در دریای سرخ، دریای عرب، خلیج عدن و تنگه باب المندب ادامه خواهد داشت و افزایش خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم