تظاهرات حامیان فلسطینی در ساختمان پارلمان هلند+ ویدئو

چهارشنبه 16 اسفند 1402
13:00
تظاهرات حامیان فلسطینی در ساختمان پارلمان هلند+ ویدئو شماری از هلندی‌ها و فعالان حامی فلسطین، با تجمع در ساختمان پارلمان هلند، خواستار پایان جنگ رژیم اشغالگر علیه باریکه غزه شدند.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از عربی ۲۱، فعالان حامی فلسطین در هلند با تجمع در ساختمان پارلمان این کشور، شعار می‌دادند:‌ "هلند! شرم کن؛ دستانت به خون آلوده شده است"، " از نهر تا بحر، فلسطین آزاد می‌شود" و "همین حالا آتش‌بس شود".

همزمان گروهی دیگر از حامیان فلسطینی، در جریان نشست پارلمان در سکوی ویژه بازدیدکنندگان حاضر شدند و پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند.

در اعتراض به این تجمع ضد صهیونیستی، "مارتین بوسما" رئیس پارلمان هلند که از حزب راست‌افراطی و ضد اسلامی است در سخنانش اعلام کرد که علیه تظاهرات‌کنندگان شکایت خواهد کرد.

.

چند روز پیش، تظاهرات هلندی‌های حامی فلسطین باعث توقف حرکت قطارهای بسیاری در ایستگاه‌های مترو در شهرهای آمستردام، اوترخت، لاهه و روتردام شد. معترضان خواستار پایان دادن به تجاوز وحشیانه رژیم اشغالگر به باریکه غزه شدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد