فرمانده سابق صهیونیست: ورود کمک‌ها به غزه «بزرگترین شکست اسرائیل» در جنگ است

فرمانده سابق صهیونیست: ورود کمک‌ها به غزه «بزرگترین شکست اسرائیل» در جنگ است
يکشنبه 27 اسفند 1402 - 15:04

فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی گفت: «کریدور دریایی برای ارسال کمک‌ها، تهدیدی برای امنیت داخلی اسرائیل خواهد بود و اسرائیل را در معرض تهدیداتی از جمله ورود کشتی‌های دشمن تحت پوشش کمک‌های بشردوستانه قرار می‌دهد.»

العالم - فلسطین اشغالی

یکشنبه شب، روزنامه عبری زبان «یسرائیل هیوم» به نقل از سرلشکر بازنشسته الیعازر ماروم، فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی نوشت که افتتاح یک کریدور دریایی، یک بندر و یک اسکله موقت در غزه «یک ایده قدیمی است که در سه دهه گذشته مطرح شده است».

وی افزود: محاصره دریایی تحمیل شده بر باریکه غزه از سال ۲۰۱۰ بخشی از چشم انداز امنیتی اسرائیل است که تصریح می‌کند که باید تمام دریا و هوا از راس ناقوره و دره اردن تا ایلات و مرزهای مصر را تحت کنترل بگیرد.

ماروم گفت که رژیم صهیونیستی «سال‌ها برای حفاظت از این چشم‌انداز که سنگ بنای امنیت داخلی آن است، جنگیده است».

وی تصریح کرد: مسیر دریایی برای انتقال کمک‌ها، خواه خود بندر افتتاح شود یا نه، به معنای شکستن محاصره دریایی اسرائیل در غزه و قرار دادن تل‌آویو در مقابل کشورهایی مانند ترکیه و ایران است و به این ترتیب کم کم سایر کشورها تقاضا خواهند کرد کمک‌های بشردوستانه به باریکه غزه ارسال شود و برای اسرائیل دشوار خواهد بود که امتناع کند.

وی افزود که ورود کمک‌ها از طریق دریا «مساله بسیار پیچیده‌ای است و بازرسی کشتی‌ها در قبرس بسیار دشوار است».

ماروم افزود: زمانی که این کشتی‌ها قبرس را ترک می‌کنند، «با کشتی‌های دیگر و قاچاقچیان در دریا به‌ویژه نزدیک سواحل غزه روبه‌رو می‌شوند و ارتش اسرائیل نمی‌تواند امنیت این کشتی‌ها را در نزدیکی این ساحل حفظ کند».

وی ادعا کرد که حماس پس از تخلیه بار کشتی‌ها در ساحل محموله‌ها را تحت کنترل می‌گیرد.

به گفته ماروم، در این صورت پس از انتقال بار کشتی به کامیون‌ها، وضعیت مشابه وضعیت کامیون‌هایی خواهد بود که از طریق راه زمینی وارد می‌شوند و در آن صورت فرقی نمی‌کند که کمک‌ها از خشکی وارد شده‌اند یا از دریا.

ماروم ورود کمک‌های بشردوستانه به باریکه غزه را «یکی از بزرگترین شکست‌های اسرائیل» در جنگ علیه غزه توصیف کرد.

وی گفت: تل‌آویو تسلیم دیکته‌های آمریکا می‌شود و برخلاف میلش ۷۰ درصد این کمک‌ها به دست حماس می‌رسد و به این ترتیب این جنبش برخلاف هدف جنگ به کنترل مردم ادامه می‌دهد.

ایسنا

کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها