گزارش العالم از سفر امیرعبداللهیان به عمان

يکشنبه 19 فروردين 1403
21:09
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) با بدر البوسعیدی همتای عمانی خود در مسقط دیدار کرد.

العالم – عمان

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در مسقط، حسین امیرعبداللهیان و بدر البوسعیدی وزیران خارجه ایران و عمان در این دیدار درباره اوضاع فلسطین به ویژه ضرورت توقف حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به غزه گفت و گو کردند.

امیرعبداللهیان با تاکید بر اینکه همه کشورهای اسلامی باید در مقابل حملات رژیم صهیونیستی به غزه بایستند، گفت: عملیات تروریستی علیه کنسولگری ایران در سوریه نیز تجاوز دیگری از سوی رژیم صهیونیستی برای گسترش جنگ در منطقه است.

بنابر این گزارش، یکی دیگر از اهداف سفر امیرعبداللهیان به عمان، گفت‌وگو درباره گسترش همکاری‌های مشترک بویژه در زمینه افزایش مبادلات تجاری و بررسی مهم‌ترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد