دولت بایدن درگیرودار انتخابات، گرفتار رسوایی اخلاقی شد

دوشنبه 20 فروردين 1403
15:37
دولت بایدن درگیرودار انتخابات، گرفتار رسوایی اخلاقی شد دولت "جو بایدن" رئیس‌جمهوری آمریکا درحالی برای ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آماده می‌شود که با دردسر جدید مواجه شده و رسوایی اخلاقی دامن آژانس امنیت ملی این کشور را گرفته است.

العالم- آمریکا

به گزارش العین الاخباریه، روزنامه "پولیتیکو" با اعلام این خبر، تصریح کرد که وزارت انرژی آمریکا تحقیقات درباره پرونده اخلاقی "فرانک رز" مرد شماره دو در آژانس امنیت هسته‌ای وابسته به این وزارتخانه را آغاز کرده است.

به نوشته این روزنامه، دفتر جلسات استماع و استیناف وزارت انرژی در حال بررسی و تحقیق درباره اخلاق و منش رز است.

طبق گفته ۸ مقام دولت فعلی و سابق آمریکا، که در جریان روند این پرونده هستند، شاکیانی که از سوی فرانک رز( ۵۸ ساله) مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند از نحوه رسیدگی به شکایت‌شان ناراضی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای