كاهش شدید محبوبیت جو بایدن در پی جنگ غزه

يکشنبه 19 فروردين 1403
03:05
كاهش شدید محبوبیت جو بایدن در پی جنگ غزه
نشریه نیوزویک آمریکا با انتشار نتایج یک نظرسنجی نوشت که محبوبیت «جو بایدن» به شکل فاجعه‌باری در پی جنگ در غزه کاهش پیدا کرده است.

العالم -آمریکا

نشریه نیوزویک آمریکا در گزارشی با انتشار نتایج یک نظرسنجی نوشت که علی‌رغم فشارهای جدید دولت بایدن برای ورود کمک‌ها به غزه، اما این اقدام نیز تأثیر چندانی در افزایش محبوبیت رئیس‌جمهور فعلی آمریکا نداشته است.

طبق این نظرسنجی 23 درصد از میان نسل «Z» (متولیدن 1997 الی 2012) جو بایدن را مسئولیت شرایط انسانی موجود در غزه می‌دانند، 12 درصد نتانیاهو را و 10 نیز ارتش اسرائیل را مسئول این وضع می‌دانند؛ تنها 8 درصد حماس را به بخاطر وضعیت بحرانی انسانی در غزه ملامت می‌کنند.

آرای نسل هزاره (متولدین 1981 تا 1996) نیز تقریبا مشابه آرای نسل Z است؛ به طوریکه 22 درصد بایدن، 13 درصد نتانیاهو، 14 درصد ارتش اسرائیل و 15 درصد حماس را مسئول شرایط ناگوار انسانی در غزه معرفی کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند


ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود