گزارش العالم از ابراز خشنودی مردم یمن از عملیات تلافی جویانه ایران

يکشنبه 26 فروردين 1403
21:38
مردم و مقام های یمن خشنودی خود را از عملیات «وعده صادق» علیه مواضع رژیم صهیونیستی در پاسخ به حمله این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق ابراز کردند.

العالم – یمن

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در یمن،‌ عبدالعزیز بن حبتور نخست وزیر دولت نجات یمن گفت: ایرانیها در این عملیات کارایی خود را در سطوح تاکتیک های نظامی، امنیتی و اطلاعاتی ثابت کرده و به دنیا فهماندند که هدفشان شکستن جبروت رژیم صهیونیستی و تقویت محور مقاومت به عنوان ضامن آزادی فلسطین است.

سپهبد جلال الرویشان معاون نخست وزیر یمن در امور امنیتی و دفاعی نیز گفت: این عملیات در سطوح سیاسی، نظامی و اقتصادی به ویژه در کشورهای عربی بسیار تأثیرگذار بود چرا که اولین عملیات علیه دشمن صهیونیستی از این نوع بود و ارتش به اصطلاح شکست ناپذیر اسرائیلی را شکست داد.

در همین حال، مردم یمن با جشن و شادی در خیابان ها بر مشروعیت عملیات نظامی جمهوری اسلامی و حق پاسخگویی به هرگونه حمله ای که حاکمیت آن را تحت تأثیر قرار می دهد، تأیید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت