بایدن سکوت خود را نسبت به خیزش دانشجویان شکست!

پنج‌شنبه 13 ارديبهشت 1403
20:56
بایدن سکوت خود را نسبت به خیزش دانشجویان شکست! «جو بایدن» در واکنش به خیزش دانشجویان در سراسر دانشگاه های آمریکا و بدون اشاره به اینکه این دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه معترض هستند، مدعی شد: هرچند در آمریکا حق بیان اعتراض وجود دارد اما جایی برای نفرت‌پراکنی یا خشونت نیست.

العالم - فلسطین اشغالی

تارنمای نشریه انگلیسی «تلگرام» که اقدام به پخش سخنان بایدن کرد، نوشت: «جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، به اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین که سراسر آمریکا را فرا گرفته، واکنش نشان داد.»

بایدن در این باره گفت: «هیچ جایی (در آمریکا) برای سخنان نفرت انگیز یا خشونت از هر نوع، چه یهودی ستیزی، چه اسلام هراسی، یا تبعیض علیه آمریکایی‌های عرب تبار و یا آمریکایی های فلسطینی وجود ندارد، این اشتباه است، جایی برای نژادپرستی در آمریکا وجود ندارد، این کار اشتباه و غیرآمریکایی است.»

بایدن آنگاه در راستای حمایت از اقدامات ضدبشری رژیم صهیونیسیت که در غزه در جریان است گفت: در هیچ دانشگاهی، هیچ مکانی در آمریکا، نباید جایی برای یهودی ستیزی، یا تهدید به خشونت علیه دانشجویان یهودی وجود داشته باشد.

وی در ادامه افزود: «من درک می کنم که مردم (آمریکا) احساسات قوی و اعتقادات عمیقی دارند و در آمریکا به حق بیان آنان احترام می گذاریم و از این حقوق محافظت می کنیم، اما این (مساله) باید بدون خشونت، بدون تخریب، بدون نفرت و در چارچوب قانون انجام شود.»

بایدن در نطق خود معترضان (هواداران ملت فلسطین در برابر جنگ غزه) را متهم کرد که موجب ترس و ارعاب دیگران شده و گفت که آمریکا کشور بی قانونی نیست.

رئیس جمهوری آمریکا که طی روزهای اخیر کمک‌های نظامی جدید به رژیم صهیونیستی را امضا کرده و به گفته ناظران و تحلیلگران سیاسی وی نیز شریک جنایت این رژیم در کشتار فلسطینیان ساکن غزه به شمار می رود، گفت: اکنون لحظه شفاف سازی ، اجازه بدهید روشن بگویم، اعتراض خشونت آمیز مورد حمایت نیست اما اعتراض های مسالمت آمیز چرا، تخریب اموال، اعتراض مسالمت آمیز نیست، بلکه برخلاف قانون است.

بایدن در ادامه گفت: تخریب، تعدی، شکستن پنجره ها، تعطیلی دانشگاه ها که باعث لغو کلاس ها و (اخلال) در روند تحصیل، هیچ کدام به عنوان یک اعتراض مسالمت آمیز شناخته نمی شوند.

وی ادعا کرد: «آمریکا یک جامعه متمدن است و حق برگزاری اعتراض های مسالمت آمیز وجود دارد و نه اینکه ایجاد هرج و مرج کند.»

بایدن در خاتمه و در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفت که گارد ملی آمریکا در این ماجرا دخالت نخواهد کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حمله یمن به نزدیکی فرودگاه «ملک خالد» ریاض


۱۱ کشته در نتیجه انفجار در یک پایگاه ارتش سوریه


عراقچی:جهان امروز به تغییر مسیر بنیادین، از نظامی‌گری به توسعه پایدار نیاز دارد


مجمع عمومی سازمان‌ملل؛ تاسف اتحادیه اروپا از منع ورود اعضای هیات فلسطینی به آمریکا


رکوردشکنی بهای گازوئیل در آمریکا؛ از فشار بر کشاورزان تا زنجیره تامین مواد غذایی


پویش «آزادی برای علمای بحرین» همزمان با ادامه محاکمه روحانیون


آذربایجان شرقی، قطب صنعتی کشور و دریچه صادرات به بازار جهانی+ فیلم


گاردین: پیروزی نتانیاهو «آخرین انتخابات» اسرائیل را رقم می‌زند


«گرینسپن» نامزد پیشتاز دبیرکلی سازمان ملل کیست؟


«حسین پدران» جاسوس موساد، اعدام شد