بورل: حمله به کاروان کمک‌های اردن نفرت برانگیر است

شنبه 15 ارديبهشت 1403
06:17
بورل: حمله به کاروان کمک‌های اردن نفرت برانگیر است
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا حمله به کاروان‌ کمک‌های بشردوستانه ارسال شده از سوی اردن به غزه را به شدت محکوم کرد و گفت: این حمله نفرت‌ انگیز است.

العالم - فلسطین اشغالی

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا حملات غیرقانونی شهرک‌نشینان اسرائیلی به کاروان‌ کمک‌های بشردوستانه ارسال شده از سوی اردن که در حال حرکت به سمت غزه بودند را به شدت محکوم کرد.

بورل در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من حمله شهرک‌نشینان به کاروان اردنی که در حال حمل کمک‌های بشردوستانه به غزه بودند را به شدت محکوم کرده و با اردن اعلام همبستگی می‌کنم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی باید شرایط ارسال ایمن کمک‌های بشردوستانه به غزه را فراهم کند، افزود: این نفرت‌انگیز است که افرادی که چیزی کم ندارند، مانع رسیدن غذا به نیازمندان شوند.

به نوشته آناتولی، وزارت خارجه اردن روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که شهرک‌نشینان اسرائیلی به ۲ کاروان کمک‌رسانی که از اردن به سمت غزه در حرکت بودند، حمله کردند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: ۲ کاروان کمک‌های اردنی که مواد غذایی، آرد و سایر کمک‌های بشردوستانه را به نوار غزه حمل می‌کردند، مورد حمله شهرک‌نشینان (اسرائیلی) قرار گرفتند.

این کاروان‌های کمک‌رسانی، اولین محموله بزرگ از اردن به گذرگاه اریز بود که پس از ماه‌ها فشار از سوی ایالات متحده، برای اولین بار بعد از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) از سوی رژیم صهیونیستی بازگشایی شده است.

به گزارش ایرنا، وزارت خارجه و امور مهاجران اردن روز چهارشنبه حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به ۲ کاروان امدادرسانی اردن به نوار غزه را محکوم کرد.

وزارت خارجه و امور مهاجران اردن ضمن محکوم کردن حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به ۲ کاروان امدادرسانی این کشور به غزه، رژیم صهیونیستی را مسئول این حمله دانست.

«سفیان القضاة» سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن گفت که حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کاروان‌های امدادرسانی حامل مواد غذایی و خوراکی برای نوار غزه و شکست مسئولان این رژیم در حمایت از امدادرسانی، همه ادعاهای کابینه رژیم اسرائیل و تعهدات آن برای حمایت از کاروان‌ها را از بین برد.

وی مقامات رژیم صهیونیستی را مسئول کامل این جنایت دانست و جامعه جهانی را به اتخاذ موضع بین‌المللی روشن در خصوص محکومیت این جنایت و ملزم کردن این رژیم به پایبندی به تعهدات قانونی خود و تأمین امنیت کاروان‌های امدادرسانی، فراخواند.

پس از گذشت ۲۱۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو