تاکید بورل بر پیروی از حکم بازداشت نتانیاهو توسط دیوان لاهه

سه شنبه 1 خرداد 1403
09:24
تاکید بورل بر پیروی از حکم بازداشت نتانیاهو توسط دیوان لاهه مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت تمامی اعضای این اتحادیه باید به طور قانونی از حکم صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه مبنی بر بازداشت برخی مقامات ارشد صهیونیستی پیروی کنند.

العالم - اروپا

روز دوشنبه دادستان دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه برای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات جنگی علیه ملت فلسطین درخواست حکم بازداشت کرد.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اختیار و وظیفه دیوان کیفری بین‌المللی، به‌عنوان یک نهاد بین‌المللی مستقل، پیگرد قانونی جدی‌ترین جنایات براساس قوانین بین‌المللی است.»

او در ادامه نوشت: «همه کشورهایی که اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی را تصویب کرده‌اند، موظف به اجرای تصمیمات این دیوان هستند.»

رژیم صهیونیستی عضو دیوان کیفری بین‌المللی نیست و صلاحیت این دیوان را به رسمیت نمی‌شناسد، اما دولت فلسطین در سال ۲۰۱۵ به این نهاد پیوست. ایالات متحده یکی از موسسان دیوان کیفری بین‌المللی بوده، اما کنگره این کشور هرگز اساسنامه رم را تصویب نکرده است.

با این حال، حدود ۱۲۴ کشور در سراسر جهان، از جمله همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همه کاندیداها، به جز اوکراین و ترکیه، اساسنامه رم را امضا و تصویب کرده‌اند. اگر حکمی علیه نتانیاهو و گالانت صادر شود، می‌تواند توانایی رهبران صهیونیستی را جهت سفر به خارج به شدت پیچیده کند.

در شرایطی رژیم صهیونیستی به حکم دیوان کیفری بین‌المللی اعتراض دارد که بیش از ۳۵ هزار فلسطینی در نتیجه عملیات‌های زمینی و هوایی این رژیم از هفتم اکتبر در غزه به شهادت رسیده‌اند. اکثر قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند و سران رژیم صهیونیستی بی‌توجه به تبعات حملاتشان، با پشتوانه آمریکا به جنایت علیه ملت فلسطین ادامه می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو