برای دستیابی به توافق آتش بس و آزادی اسرا؛

مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل به‌زودی از سرگرفته می‌شود

شنبه 5 خرداد 1403
19:54
مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل به‌زودی از سرگرفته می‌شود یک منبع آگاه خبر داد مذاکرات غیرمستقیم میان جنبش مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم اسرائیل برای دستیابی به توافق آتش بس و آزادی اسرای این رژیم در باریکه غزه طی چند روز آینده از سرگرفته خواهد شد.

العالم- فلسطین اشغالی

روزنامه فرامنطقه‌ای "القدس العربی" به نقل از منبعی، که هویتش فاش نشده است، نوشت تصمیم به ازسرگیری مذاکرات به دنبال نشست رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) با مدیر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا و نخست‌وزیر قطر، که به عنوان میانجیگر مشارکت دارد، گرفته شد.

منبع مذکور افزود: در پایان نشست مقرر شد مذاکرات بر اساس پیشنهادات جدید به رهبری میانجیگران مصر و قطر و با مشارکت فعال آمریکا در هفته جاری آغاز شود.

مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین نیز شب گذشته اعلام کرد که برای نخستین بار منابع امنیتی بلندپایه اسرائیلی گفته‌اند که کابینه جنگ از آمادگی خود برای آتش‌بس دائمی در غزه سخن گفته است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت