تاکید السودانی بر ضرورت پایان ماموریت ائتلاف آمریکا در عراق

شنبه 2 تير 1403
19:50
تاکید السودانی بر ضرورت پایان ماموریت ائتلاف آمریکا در عراق
تهران- ایرنا- نخست‌وزیر عراق امروز (شنبه) در سخنانی بر ضرورت پایان ماموریت ائتلاف نظامی و حضور نظامی آمریکا در این کشور تاکید کرد.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق بر ادامه تلاش‌ها برای تقویت توان هوایی نیروهای مسلح این کشور در چارچوب پایان دادن به ماموریت ائتلاف بین المللی تاکید کرد.

السودانی در جریان افتتاح مرکز عملیات جدید فرماندهی پدافند هوایی ارتش عراق، گفت: دولت به حمایت و ارتقای قابلیت‌های فرماندهی نیروهای مسلح و کنترل حریم هوایی عراق، محافظت از آن در برابر تخلفات و ارتقای سطح واکنش فوری ادامه می‌دهد.

وی تصریح کرد: هدف حفظ امنیت و حاکمیت عراق بر زمین، حریم هوایی و آب‌های خود و مقابله با چالش‌های امنیتی به ویژه در دوره پس از پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی است.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق ۱۵ دی سال ۱۳۹۸، دو روز پس از اقدام تروریستی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران و ابومهدی المهندس جانشین فرماندهی سازمان الحشد الشعبی در مسیر فرودگاه بغداد، با برگزاری جلسه‌ای به خروج همه نیروهای نظامی خارجی رای داد.

به دنبال جنایت‌های نیروهای آمریکایی در حمله به پایگاه های سازمان الحشد الشعبی و شهادت سرداران سلیمانی و المهندس، اخراج نظامیان آمریکایی و نیروهای خارجی به مطالبه اصلی مردم، جریان های سیاسی و دینی عراق تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم