آتش زدن پرچم ایالات متحده در واشنگتن همزمان با روز استقلال آمریکا

جمعه 15 تير 1403
16:29
آتش زدن پرچم ایالات متحده در واشنگتن همزمان با روز استقلال آمریکا جمعیتی متشکل از ۱۰۰ معترض ضد اسرائیلی روز استقلال آمریکا را را با آتش زدن پرچم‌های آمریکا و سر دادن شعار "از بین ببر!" در پارک میدان واشنگتن برگزار کردند.

العالم- آمریکا

این تجمع اعتراضی بخشی از تظاهرات هماهنگ شده "سیل منهتن برای ۴ ژوئیه" بود.

به نوشته روزنامه نیویورک‌پست، پلیس اعلام کرد، دست‌کم یک نفر در این راهپیمایی و تجمع دستگیر شده اما اعلام نکرد که جرم این فرد چیست.

در این تجمع، شرکت‌کنندگان پوسترهایی که تصاویر ترامپ و بایدن روی‌شان کشیده شده را در دست دارند که زیر آنها با حروف بزرگ مشکی رنگ نوشته شده است: "مرگ بر همه پادشاهان".

پوستر به حکم اخیر دیوان عالی آمریکا اشاره دارد که در آن، به روسای جمهور آمریکا "مصونیت دائمی" از پیگرد قضایی ناشی از اقدامات رسمی در دوران تصدی سمت ریاست جمهوری را اعطا می‌کند.

عکاسانی با چفیه فلسطینی نیز لنزهای خود را به سمت پرچم سوزانده‌شده آمریکا معطوف کردند در حالی‌که در سراسر پارک که محل تجمع معترضان است، فریاد عکاسانی با چفیه فلسطینی نیز لنزهای خود را به سمت پرچم سوزانده شده آمریکا معطوف کردند در حالی‌که در سراسر پارک که محل تجمع معترضان است، فریاد "فلسطین آزاد باید شود" و "آن را بسوزانید" سر داده بودند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم