رئیس موساد: شروط جدید نتانیاهو مانع رسیدن به توافق می‌شود

پنج‌شنبه 28 تير 1403
00:31
رئیس موساد: شروط جدید نتانیاهو مانع رسیدن به توافق می‌شود رئیس موساد در واکنش به خواسته‌ها و شروط جدید «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان مذاکرات آتش‌بس و مبادله اسرا گفت زنان اسیر اسرائیلی در غزه نمی‌توانند تا ایجاد سازوکارهای جدید در غزه منتظر بمانند و دیگر زمانی ندارند.

العالم-آمریکا

«دیوید بارنیا» رئیس سازمان جاسوسی موساد روز چهارشنبه و در واکنش به خواسته‌ها و شروط جدید نتانیاهو در جریان مذاکرات آتش‌بس و مبادله اسرا تصریح کرد: زنان اسیر اسرائیلی در غزه نمی‌توانند تا ایجاد سازوکارهای جدید در غزه منتظر بمانند و دیگر زمانی ندارند.

دیوید بارنیا همچنین اظهار داشت مکانیسم نظارت بر بازگشت فلسطینیان به شمال نوار غزه چندین هفته طول خواهد کشید.

رئیس موساد گفت اصرار نتانیاهو بر ایجاد شروط و بندهای جدید در مذاکرات با حماس، مانع رسیدن به توافق خواهد شد.

این در حالی است که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز روز چهارشنبه اعلام کرد در صورتی که تا ۲ هفته دیگر توافق مبادله اسرا حاصل نشود این به معنی از دست دادن اسرای اسرائیلی در غزه خواهد بود.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت به نقل از «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نوشت شرایط دستیابی به توافق با حماس مهیا شده اما نتانیاهو همچنان اوضاع را سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند