لحظه به لحظه با 304 مین روز حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری

دوشنبه 15 مرداد 1403
07:58
لحظه به لحظه با 304 مین روز حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری رژیم صهیونیستی در سیصد و چهارمین روز حملات جنایتکارانه به غزه و کرانه باختری دیشب و بامداد امروز (دوشنبه) مناطق مختلف غزه را هدف حملات هوایی و توپخانه ای قرار داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، جنگنده های رژیم صهیونیستی در ادامه حملات ارتش اشغالگر به باریکه غزه، منطقه قیزان النجار در خان یونس در جنوب باریکه غزه، شهر دیر البلح و منطقه برج‌های مسکونی القسطل در جنوب شرق دیر البلح در مرکز باریکه غزه را به شدت بمباران کردند.

همچنین ارتش رژیم اشغالگر اردوگاه النصیرات در مرکز باریکه غزه را هدف قرار داد. توپخانه ارتش این رژیم نیز جنوب شرق دیر البلح در مرکز باریکه را گلوله باران کردند.

درهمین حال سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) تاکید کرد که جنبش حماس به وجود گذشت 303 روز از جنگ همچنان قادر است اراضی اشغالی را آماج حملات موشکی قرار دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که بر اثر حمله پهپادی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی دو نظامی این رژیم زخمی شدند.

این دو نظامی بامداد امروز (دوشنبه) بر اثر انفجار یک پهپاد حزب الله در ایلیت هشاحر در الجلیل علیا زخمی شدند، ارتش صهیونیستی اعلام کرده که این دو نظامی از نیروهای تیپ گولانی هستند و حال یکی از آن‌ها وخیم است.

گزارش لحظه به لحظه از 304مین روز حملات به غزه و کرانه باختری:

08:10 | حمله بامداد امروز حزب‌الله به مقر فرماندهی پادگان «ایلیت» با اسکادرانی از پهپادها

08:00 | "وفاء جرار" بانوی آزاده فلسطینی ساکن جنین وهمسر "عبدالجبار جرار" از رهبران اسیر جنبش حماس بر اثر شدت جراحات وارده به وی در ایام اسارت در زندان رژیم صهیونیستی امروز به شهادت رسید.

07:45 | صهیونیست‌ها بازار اصلی میوه و تره بار در نابلس را به آتش کشیدند

07:29 | 2 نظامی صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی زخمی شدند

07:02 | رایزنی‌های داخلی حماس برای انتخاب جانشین «اسماعیل هنیه»

خلیل الحیه نائب رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد که طی روزهای آینده رایزنی‌ها برای انتخاب رهبر جدید این جنبش و جانشینی اسماعیل هنیه رئیس شهید این جنبش به پایان می‌رسد.

خلیل الحلیه درعین حال به دوستاران مقاومت اطمینان داد که در مقاومت اسلامی فلسطین با شهادت اسماعیل هنیه و با وجود ساختار و تشکیلات موجود در آن خلأ رهبری ایجاد نخواهد شد.


(خبر تکمیل می شود)

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا