حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان

پنج‌شنبه 18 مرداد 1403
18:21
حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان  منابع خبری از حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان خبر دادند.

العالم ـ لبنان

رسانه های لبنانی روز پنجشنبه گزارش دادند که در پی حمله رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب این کشور 3 نفر مجروح شدند.

در همین حال خبرنگار شبکه خبری العالم از تداوم تنش آفرینی رژیم صهیونیستی و افزایش شدت حملات این رژیم به جنوب لبنان خبر داد.

«حسین عزالدین» خاطرنشان کرد: ارتش رژیم صهیونیستی با گسترش دامنه حملات خود بامداد امروز شهرک الدویر و یک شهرک دیگر در مرز جنوب لبنان با فلسطین اشغالی را هدف حمله هوایی قرار داد.

بنابر این گزارش، حمله هوایی دیگری نیز به منطقه المنصوری در بخش صور در جنوب لبنان صورت گرفت و ارتش رژیم صهیونیستی همچنین به هدف قرار دادن مناطق مرزی با لبنان با تیربارهای سنگین ادامه داد.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، تشدید تنش و تیراندازی به مناطق مرزی لبنان با تیربارهای سنگین بیانگر ترس و نگرانی واقعی رژیم اسرائیل از نفوذ نیروهای مقاومت به شمال فلسطین اشغالی است و تیراندازی مداوم نظامیان صهیونیست به سمت مناطق بوته زار لبنانی آزاد شده در نبردهای گذشته، به همین علت صورت می گیرد.

این گزارش می افزاید: به طور خلاصه می توان وضعیت رژیم صهیونیستی را اینگونه توصیف کرد که سران این رژیم در سردرگمی، نگرانی و انتظار پاسخ آتی محور مقاومت به سرمی برند و تشدید تنش و تیراندازی مداوم با تیربارهای سنگین به سمت مناطق مرزی جنوب لبنان نیز نشان از نگرانی و سراسیمگی نهاهای نظامی و امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی درباره وضعیت در مرز شمال فلسطین اشغالی با جنوب لبنان داد.

0% ...

آخرین اخبار

گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای