آتشباری صبحگاهی حزب الله علیه پایگاه «المرج» / یک نظامی صهیونیست کشته شد

پنج‌شنبه 29 شهريور 1403
11:33
آتشباری صبحگاهی حزب الله علیه پایگاه «المرج» / یک نظامی صهیونیست کشته شد حزب الله لبنان از حمله صبح امروز به یک پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی و کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان اشغالگر خبر داد.

العالم ـ لبنان

بنابر این گزارش،‌ منابع خبری جزئیات بیشتری از حمله حزب الله به صهیونیست‌ها در شمال فلسطین اشغالی مخابره کردند.

منابع عربی نیز گزارش دادند که یک خودرو در منطقه میان «کریات شمونا و مسکاف عام» هدف قرار گرفته است.

رسانه های رژیم صهیونیستی نیز از حادثه سخت در شمال خبر دادند و به درخواست اعزام بالگرد و نیز اعزام هفت آمبولانس به منطقه اشاره کردند.

این منابع با اشاره به زخمی شدن ۶ صهیونیست از قطع امید از یکی از مجروحان خبر داده و جراحت دیگر زخمی ها را نیز خطرناک توصیف کردند.

همزمان اداره اطلاع رسانی جنگی حزب الله در بیانیه ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۷:۴۵ صبح امروز (پنجشنبه) به وقت محلی مرکز تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در پایگاه «المرج» با سلاح مناسب هدف قرار دادیم که بر اثر آن شماری از آنها کشته و برخی دیگر زخمی شدند.

همزمان رسانه های رژیم صهیونیستی از کشته شدن یک نظامی صهیونیست در جریان حمله حزب الله به پایگاه المرج خبر دادند.

در همین حال ساعتی قبل رسانه های رژیم صهیونیستی از زخمی شدن ۵ صهیونیست بر اثر شلیک موشک ضدزره به کریات شمونا خبر داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان