گزارش اختصاصی العالم؛

تاریخ سومین جنایت صهیونیست‌ها در "قانا" را ثبت کرد

چهارشنبه 25 مهر 1403
11:47
رژیم صهیونیستی در جریان تهاجم نظامی در جنوب لبنان، شهرک قانا را آماج حملات جنگنده‌های خود قرار داد که طی آن دست‌کم ۱۰ نفر شهید شدند. دوربین العالم صحنه این جنایت را به تصویر کشیده است.

العالم- لبنان

خبرنگار اعزامی شبکه خبری العالم به شهرک قانا تأکید کرد که جنگنده‌های اسرائیلی در ۵ نوبت این شهرک را هدف حملات جنگنده‌های خود قرار دادند.

این سومین بار در تاریخ قانا از سال ۱۹۹۶ است که توسط ارتش اشغالگر به خاک و خون کشیده می‌شود.

دوربین شبکه خبری العالم صحنه‌های این جنایت را به تصویر کشیده که تیم امداد در حال خارج کردن اجساد قربانیان از زیر آوارها هستند.

طبق این گزارش، تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به قانا به تخریب گسترده ساختمان‌های مسکونی منجر شد و ۱۰ شهید و ۱۵ زخمی برجای گذاشته است.

به این ترتیب، شمار قربانیان تهاجم نظامی صهیونیست‌ها به لبنان از اکتبر ۲۰۲۳، به ۲۳۵۰ شهید و ۱۰ هزار و ۹۰۶ زخمی رسیده است.

ارتش اشغالگر برای نخستین بار در سال ۱۹۹۶ به قانا تجاوز کرد و ۱۷۵ غیرنظامی لبنانی را به شهادت رسیدند و صدها نفر را مجروح کرد. در دومین تجاوز اشغالگران به این شهرک در سال ۲۰۰۶ نیز حدود ۶۵ غیرنظامیان به شهادت رسیدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد